Bildirim
ses problemi için yardımlarınızı bekliyorum(ps3)
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şimdi üstad kabloyu tamamladıktan sonra ayrı olarak ses olayını çözemedim mi sound setuptan ses sistemini hdmı değil,de multi av olarak yapman lazım bunuda unutma tekrar dene... -
Digital ise hoparlor sistemin direk digital çıkkışa baglarsın, analog ise bir sorun olabilir , AV den çıkan kırmızı ve beyaz kablonun creatvie sisteminde çalışacağını pek sanmıyorum... o kablo kırmızı sağ beyaz sol (veya tam tersi) olmak üzere Sterio çıkışı temsil ediyor, senin ses sisteminin Wooferinin üstündeki girişler, Center , Front ve Rear olmak üzere uydu hop. kanallarını temsil ediyor... yani frontlardan sadece sağ, Rear lardan sadece sol kanal ses gelirmi bilmem ama , ben PS3 ümü analog Creative 5+1 ime bilgisayar aracılıgı ile baglıyorum... line in muhabbeti. -
bende aynı problemi yaşadım, çözümü ise pahalıya maloldu. yeni ses sistemi aldım. PS3 ü optik girişe PC mide coaxiel girişe bağladım. sende düşünürsen eğer everestin H5402 modeli işimi gördü, 218 ytl taksitli fiyatı. -
abi optik maptik çok para bunlar ya!!dediğim gibi üstad sen multi av kablosunu bağla,sonra options ayarlarından audio ayarlarını ger orda sekillleri gösterecek(yani hangi bağlantıları kuracağını) sende en alttakini yani multi av ı sececeksin ileri ileri diğim çıkacaksın sonra sistemi tekrar acacaksın
ben cevahirden aldığım zamanında 40 ytl lik hoparlor seti ile bangır bangır basslı oynuyom...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X