Şimdi Ara

SES SİSTEMİ 5.1 VE DTS DECODER (150TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VESTEL HT-728DT Dolby Dijital Hoparlör Sistemi Detay Bilgisi

Uzaktan kumanda : Var

Subwoofer :
    60W

Ön hoparlörler :
    2x20W

Arka hoparlörler :
    2x20W

Merkez hoparlör :
    20W

Resimler temsilidir. Kondisyon olarak "sıfır" a yakındır, alacak arkadaş dilerse hoparlörlerin ön panelini söküp ayrıca temizleyebilir. Çalışır aksamların hiç birinde sıkıntı yoktur. Uzun zamandır ps3 ve TV de mkv filmler için kullandım. Garanti durumları yoktur. Optik ses kablosu , bağlantı kabloları yanında verilecektir. Çalışmayan/aksayan veya kısa gelen kablo olursa artık elektrikçiden istediğiniz ölçüde temin etmek size kalmıştır. Bendeki tüm ürünleri size vereceğim, gerekirse İzmir içi birlikte montajınıda yapabiliriz.

DTS , Dolby Digital 5.1 Surround sesleri almanızı sağlayan komple bir set olarak satılacaktır.

Extra sormak istediklerinizi ilanda da belirtebilirsiniz, bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara yardımcı oluruz hep birlikte.

set olarak nakit 150 TL'dir. Pazarlık yada takas düşünmüyorum. İşbankası havale/eft sonrası istenilen kargo ile gönderim yapılır. Kargo ücreti alıcıya aittir. Sanırım ortalama 20-25 TL arası tutacaktır.
     SES SİSTEMİ 5.1 VE DTS DECODER (150TL) SES SİSTEMİ 5.1 VE DTS DECODER (150TL)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 1 Mayıs 2014; 19:15:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sahibinden sitesinden de pm gondermiştim. sadece decoderi satmayı dusunurseniz setin yarı fiyatına yani 85 tl ye alabilirim.
  • Pm
  • dostum arkadaş decoderi alırsa bende hoparlorleri alabilirim sadece :D
  • Merhaba. Satılık sistem ile ilgili konusabiliriz. Saygilar.

0555 254 54 75 can

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Decoder için pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.