selam, arkadaşlar acil yanıt bulmam lazım soruma creative t6160 kullanıyorum, logitech z5500 uyduları buldum onları eklememde bir sıkıntı çıkar mı? z5500'ün uydularını beslemede veya uyumsuzluk gibi başka türlü bir sorun yaşar mıyım?? (önsağ ve önsol uyduları değiştiricem arkalar aynı kalacak) yorumlarınızı bekliyorum
şimdiden teşekkürler
eğer öncekileri söküp logitechin uydularını takarsan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama kanalları artı hoparlör eklemek performansı düşürüyor ses azalıyor tabi denemeden bilemeyiz creativin amfisi güçlüyse kaldırabilir
quote:
Orijinalden alıntı: emrebalii
eğer öncekileri söküp logitechin uydularını takarsan bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama kanalları artı hoparlör eklemek performansı düşürüyor ses azalıyor tabi denemeden bilemeyiz creativin amfisi güçlüyse kaldırabilir
aynen creative T6160'ın uydularını çıkarıp yerine daha yüksek çıkışlı uydular takıcam. yani subwoofer ve güç merkezi creative'in T6160 modeli olacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme