Şimdi Ara

ses sistemi düşünüyorum: ama ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pc biraz eski, creative vibra 128 ses kartı var üzerinde benim sorum şu olacak herhangi bir ses sistemi alsam şuanda creativ 5800 veya x530 düşünüyorum ( bununda kumanda olayı yok zannedersem, nekadar etkisi var oda tartışılır) bilgisayarımda uyumla alakalı bir sorun olurmu yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler

• arkadaşım hiç bi sorun yaşamazsın sana x530 tavsiye ederim hatta almanı öneririm ses kartı olarak ona audigy value aldınmı tamam senin işini görür ... creative sana niye tercih etmeni istemediğimi yazayım creative ucuz ürünlerinde bass konusunda hic bir gelişme yapamıo ya çook sert ve insanın kafasını şişirio yada bass ı hiç hissetmiyorsun x530 da tiz yönünden zayıf olduğu söylenecek ama o kadar da değil bence winamp ın eq sundan bi kaç ayar yaptınmı ki istersen sana atabilirm eq yu tizleri biz daha ii duyabilirsin sana kolay gelsin arkadaşım
  • Teşekkürler yorumların
  • kadir_74 ünde dediği gibi X530 almalısın.Zaten forumda bir arşatırma yapsan herkesinde X530 dediğini göreceksin.
  • artık herkes gördüğüm gibi setleri avcunun içi gibi tanımış.yine tekrarlamak anlamsız.x-530 alabilirsin gönül rahatlığıyla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.