Şimdi Ara

Ses Sistemi için COMPONENT önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DIGILINE DGA 1001 MONO AMPLİFİKATÖR
    MAGNAT PRO CHARGER 230 BASS

Elimde bu tesisatım var ama bunun için COMPONENT almam gerek sizce ne almalıyım arkadaşlarım FOCAL veya VIBE BLACKAIR6 öneriyor. Sizce ne yapmalıyım aklımda bide MTX vardı.

aracım renault clio symbol 2009 model yeni kasa. 2 takım component almayı düşünüyorum

1 takım ön kapılara 2.takımı arka kapılar mı yoksa pandızot ponzota mı koysam ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diedona -- 14 Aralık 2011; 22:55:58 >

• vibe black air 6 için ne kadar fiyat verdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diedona

DIGILINE DGA 1009 5 KANAL AMPLİFİKATÖR

Elimde bu tesisatım var ama bunun için COMPONENT almam gerek sizce ne almalıyım arkadaşlarım FOCAL veya VIBE BLACKAIR6 öneriyor. Sizce ne yapmalıyım aklımda bide MTX vardı.

aracım renault clio symbol 2009 model yeni kasa. 2 takım component almayı düşünüyorum

1 takım ön kapılara 2.takımı arka kapılar mı yoksa pandızot ponzota mı koysam ????

slm.
    bence sadece ön kapılarına koy. doğru olan sahneyi önde tutmaktır. arkaya birşey koymana gerek yok.
    bas bagajda araç içindeki akustiği sağlayacaktır. arkada comp varmı yokmu anlayamazsın zaten.

comp olarak 1 takım al ama aşağıdaki gibi fiyat performans verebilen bi ürün al. soundstream kalitedir.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-mukemmel-urun-turkiyede-120-rms-soundstream-mid-takimi-65558784/detay/

rms'i yüksek nasıl sürücem diye düşünme elindeki amfiyi köprüler sürersin. amfin köprüde 2x160 watt 4 ohm veriyor.
    malum amfin çok iyi bir marka diil amfinin gainini kısacağın için thd değerinde düşer ve ses kaliten artar.

kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: diedona

DIGILINE DGA 1009 5 KANAL AMPLİFİKATÖR

ön ve arkaya hertz dsk 130 da olabilir
  • Vibe black air 6 kullandim 345 watt ve 115 rms degerinleriydeydi ama verdigi ses hosuma gtmedi 1 hafta sonra satttim is cikmaz yani ondan kesinlikle ve kesinlikle focal :) smdi bende arastirip focal alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • audison apk serisinede bakabilirsin derim ben iki arkadasimizin aracinda da takili cok memnun ikiside

iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.