Şimdi Ara

SES SİSTEMİ secimimde yardım !!! !! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

opel tigra arabama compact(2hoparlor demekmiş galiba..) bir çift hoparlor almayı dusunuyorum..

arastırdıgm markalar bunlar:

NECVOX 190$
    SİERA 80$ NET.60W
    İNFİNİTY 140$ NET.90W
    MUTANT 80€ (MAX.150W)
    JBL 130$ (MAX.210W)
    SONY 130$ (MAX.240W)

arabanın teybi philips ve 4hoparlore baglı orj. haliyle.. gucunu bilmiyorum ama daha iyi bi teyp almam gerekiyormu bi fikrim yok..

mp3 calarımı normalde kasete baglayıp o sekilde arabada muzik dinlerim.. bu kaliteyi tabiki dusuruyordur, 325ytl ye sony nin jack girişli cd/mp3 calarlı teybi de war.. onerirmisiniz? ve bunun için onerdiginiz bir magza warmı?

tavsiyeleriniz cok onemli şimdiden teşerkkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _dimitri_ -- 30 Eylül 2006; 0:15:11 >

• 2gun sonra birini secip hoparlorleri taktırıcam arkadaslar acil yardımınıza ihtiyacım war
  • quote:

Orjinalden alıntı: _dimitri_

herkese selam,

opel tigra arabama compact(2hoparlor demekmiş galiba..) bir çift hoparlor almayı dusunuyorum..

NECVOX 190$
    SİERA 80$ NET.60W
    İNFİNİTY 140$ NET.90W
    MUTANT 80� (MAX.150W)
    JBL 130$ (MAX.210W)
    SONY 130$ (MAX.240W)

arabanın teybi philips ve 4hoparlore baglı orj. haliyle.. gucunu bilmiyorum ama daha iyi bi teyp almam gerekiyormu bi fikrim yok..

mp3 calarımı normalde kasete baglayıp o sekilde arabada muzik dinlerim.. bu kaliteyi tabiki dusuruyordur, 325ytl ye sony nin jack girişli cd/mp3 calarlı teybi de war.. onerirmisiniz? ve bunun için onerdiginiz bir magza warmı?

merhaba arkadaşım bence o markalardan jbl sony yada infinity al derim diğerleride güzeldir ama bu üç marka onlara nazaran daha iyidir ama bunları arabanın teybine bağlarsan fazla verim alamazsın eğer iyi bi ses almak istiyosan pioneer,clarion,sony gibi bi mp3 çalar al ne atlama yapar ne de bişey bide nerede oturduğunu ve bu işe ne kadar para ayırdığınızı yazarsanınz sevinirim saygılarımla..

• quote:

Orjinalden alıntı: _dimitri_

herkese selam,

NECVOX 190$
    SİERA 80$ NET.60W
    İNFİNİTY 140$ NET.90W
    MUTANT 80€ (MAX.150W)
    JBL 130$ (MAX.210W)
    SONY 130$ (MAX.240W)

daha iyi bir teypte alman gerekiyor,amfi de mutlaka alman gerekiyor amfisiz kullanacaksan component almanın bir anlamı yok ve orda yazdığın modeller alt serileridir büyük ihtimal,onların içinden en iyisi infinity dir.

• component i tercih etmemin sebebi basit bir sistem dusunmem.. benim teybin cıkısı kuvvetli degil ve bu hoparlorlerden verim alamam diye mp3calarlı teyb alıcam ki ipod umu da onun jack kısmına baglıyayım.. yoksa cd calarını kullanıcaımı bile dusunmuyorum..

sony nin bu model cd calarlı teybi yukardaki hoparlorleri tam verimle calıstıramazmıki? 16cm lik hoparlor bu ustte yazdıklarım..kapının altındakilerle deiştiricem.. anfi fiyatı yuksek geliyor o yuzden anfisiz bir cozum arıyorum

arada istanbul mecidiyekoyde oturuyorum.. onerebiliceginiz bir magaza varsa bu iş için sevinirim

hoparlor hakkındaki tavsiyeler içinde teşekkurler
  • sana şunu söylüyeyim amfi olmadıktan sonra en kral componentide bağlasan belirgin bir fark olmaz,teyp çıkışına bağlayacaksan coaxial hoparlör alman daha mantıklı olur ama ilerde amfi de alırım dersen yatırım olarak alabilirsin component.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    9 ay önce açıldı
    Ses sistemi onerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.