Şimdi Ara

Ses Sistemi Yardım HK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2005 model Hyundai accent admire 1.3 aracım için abartı olmayan orta düzey ve kendimi tatmin edecek bir ses sistemi yapmak istiyorum. ön kapılarımda ve arka kısmında sırasıyla 13-16cm hoperlör yuvalarım mevcut. iki taraf içinde Pioneer TS-G1620F 300W-16CM-TWEETERLI ürününü tercih etmeyi düşünüyorum. Aracın mutlimedya radyosu mevcut, bu radyo sistemi besler mi ve amfiye ihtiyaç duyar mıyım. Veya önereceğiniz farklı bir setup mevut mudur. İyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4vur -- 6 Aralık 2024; 11:9:43 >

• s4vur kullanıcısına yanıt
    iyi günler, beklentiniz dahilinde belirtilen sistem sizi tatmin etmeyecektir. ön kapılara component. arkaya coax. bagaja 25cm slim sub. 5 kanal amfili bir sistem öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Beklentimi daha net açıklayayım. Gerçekten sistem diyebileceğimiz bir şey istemiyorum aslında. Günümüz yeni model araçlarda bulunan kaliteli stock sistemler tarzında bir beklentim var.

• s4vur kullanıcısına yanıt
    belirtilen 16cm hoparlörler ve bahsedilen teyp yeterli gelmeyecektir. nispeten kaliteli(ford, vw, audi vb) araçların ses deneyimini almak istiyorsanız yukarıda belirttiğim sistem gibi bir şeye ihtiyacınız var.

• araç sedan olduğu için 20cm sub da az gelir. 25cm daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.