Şimdi Ara

SES SİSTEMİ YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Sorunum Şu: Profesyonel bi ses sistemi kurmak istiyorum martta astra hatcback marka araç alıcam ve simdiden tesisatın parçalarını almaya basladım. su an elımde Kicker SoloBaric L5 var 30 Cm 600W rms (1200w peak) değerinde Spl marka bi anfim var el yapımı 2200w ve buna bi bass daha almak istiyorum kafamdaki bass yine Kicker Comp vr 15 bunla ikisi anfiyle tam olarak uyum sağlıyo bildiğim kadarıyla anfininde rms 1100w Sub'larında ikisi 1100 w rms oluyo.Kicker' a yakın olarak baska tavsiye edebileceğiniz bass var mıdır? Birde bunların yanına nasıl bi compenent ve kompenentlar için anfi almalıyım 2 veya 3 çift compenent düşünüyorum sağlam bişey ama tanesi 200 ytl yi geçmiycek bişey olsun istiyorum. ve ana ünite olarak piooner 7750 nasıl. kaç anfi çıkışı var YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleee06 -- 2 Şubat 2006 15:29:39 >

• 7750'de 3 amfi çıkışı var 2volt. çıkış değerleri. Gayet kaliteli bir ürün.
  • bence onu alacana dvd al
  • Başlıktaki Help Me yazısını kaldırın lütfen.Forumda ingiliz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 1 Şubat 2006 19:39:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagleee06

mrb Arkadaslar ben sitede yeni üyeyim yardım eden arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.

Benim Sorunum Şu: Profesyonel bi ses sistemi kurmak istiyorum martta astra hatcback marka araç alıcam ve simdiden tesisatın parçalarını almaya basladım. su an elımde Kicker SoloBaric L5 var 30 Cm 600W rms (1200w peak) değerinde Spl marka pro bi anfim var el yapımı 2200w ve buna bi bass daha almak istiyorum kafamdaki bass yine Kicker Comp vr 15 bunla ikisi anfiyle tam olarak uyum sağlıyo bildiğim kadarıyla anfininde rms 1100w Sub'larında ikisi 1100 w rms oluyo.Kicker' a yakın olarak baska tavsiye edebileceğiniz bass var mıdır? Birde bunların yanına nasıl bi compenent ve kompenentlar için anfi almalıyım 2 veya 3 çift compenent düşünüyorum sağlam bişey ama tanesi 200 ytl yi geçmiycek bişey olsun istiyorum. ve ana ünite olarak piooner 7750 nasıl. kaç anfi çıkışı var YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER...

yerinde olsam component olarak mb quart alirdim 2-3 takim componenti astaraya takman icin kapilari yaptirman gerekecek.Profosyonel bir ses sistemi istiyorsan 200 milyon gibi bir limit koymamam gerek cunku adam gibi componentler 250 $ dan basliyor.Solo baricten sasma bende l7 var ikinci bir sub icin l7 yi tavsiye ederim 1000 watt rms veriyor.Amfinin 2 ohmdaki rms degerleri nedir bunlari tek tek yazarsan 2 ohm ,4 ohm ve 1 ohm degerlerini yazarsan sana bir sistem yazabilirim.Belki arkalarda 2 way dir component almana gerek kalmaz arkalar icin yani ne kadar butcen var yazarsan yardimci olmaya calisrim.

• Arkadaşlar kullanmayın şu ingilizce kelimeleri Allah aşkına.
    Kardeşim değiştir şu konunun başlığını.Herkes görüyo ayıbını.
  • Arkadaslar oncelıkle teşekkür ederim. 7750 nin 3 cıkıslı olması iyi oldu. ayrıca arkadasım anfinin özelliklerini tam olarak bilmiyorum ama cok saglam bi anfiymiş arkadasın arabasına bagladık 2 tane jbl gto4' ü yaktı o yuzden spl e goturdum sadece adamlar el yapımı ve pro oldugunu soyledıler. ankarada sıtelerde spl var belki duymussundur adamlar 2004 turkiye bırıncısı dunya 2. cisi ve ödül alan araçta bu anfinin bir düşük modelinden 1600w ından 6 adet kullanılmıs. nette araştırdım ama bulamadım özelliklerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kapıları yaptırmam gerekeceğini biliyorum. tesisat için toplam limitim 3000 ytl ancak bunun 1200 ünü kullandım maksimum 2000 ytl daha lımıt var ama bu fıyata ışçilik,teyb,kablo vs. herşey dahil olacak.şu an sadece 1 sub ve sub anfim var daha almam gereken bi dünya şey var ne yapıcam bilmiyorum.
    1 subwoofer-- 2 ya da 3 çift kompenent--kompenent lar için anfi--mp3 çalar--capacitor ve işçilikle kablolama. nasıl işim zor gözüküyor demi. Bu arada araba komsunun arabası arkadaki hoparlorler dandik biliyorum cızırtı yapıyo.
  • Bu arada benim subwofer' ın 600w rms i var L7 bağlayamam heralde 2 sini birden kaldırıcağını sanmıyorum çünkü peakleri 3200w yapıyo benım anfının uzerınde 2200w yazıyo 2. bi bas anfisi alamam hem araca cok yuklenmıs olurum hemde butceye.
  • merhaba arkadaslar forumları uzun zamandır okuyorum cok hosuma gıttı wede ben sızden bazı bılgıler almak ıstıyorum suankı aracım hyundaı accent admıre arabama muzık sıstemı kurmak ıstıyorum teybım pıoneer deh-p70bt 50carpı 4 subwooferda jbl 30cmlık 1000w orjınal portlu kabınınde wede kolonları henuz almadım ama sony xplod xs-f6943 360w bunlardan 1 cıft arkaya koycam wede onlerede kapı kolonları yanı sony xplod xs1734 200w modellerı dusunuyorum bunlar ıcın anfı kullanmam gerekırmı eger gerekırse ne marka hang ozellıklerde anfı olması lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.