Bildirim
ses sisteminde elektrik tesisatından kaynaklanan cızırtıya çözüm önerisi
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ses sistemin nedir?
Hangi aletlerde yapıyor bu cızırtıyı? -
genelde benim bildiğim evin ışıklarını açınca yada florosan lambada yapar bunu ama başka aletlerle yaparmı bilmiyorum manyetik alan oluşturan yerlerde bu cızırtı olur benim bildiğim -
microlab A 6664 kullanıyorum. -
buzdolabı çalıştığında yapıyo. -
bu bende de oluyor
nasıl çözülür ben de merak ediyorum -
Bende x530 var onda cızırtı olmuyor ama elektrik düğmesine basılınca çıt pıt sesleri oluyor forumda bir arkadaş sesi yarıya kadar getirin ses denetiminden sesi kısın demişti denedim sorun yok şimdilik. -
Sürekli bir cızırtı varsa ya cihazların birbirine aykın olmasından ya da voltajın bazen düşük olmasından kaynaklanıyordur ve sistem 230 voltta çalışıyorsa mesala evdeki voltaj 200 civarında ise cızırtı gelebilir. -
Benim de bu tür bi sorunum vardı vewww.dijitaltrend.com dan apc marka voltaj regulatörü aldım 5.1 setim 230 voltla çalışıyor regulatörü 230 volta ayarlıyorum ve düşük voltajı 230 a yükseltiyor sistemden de böylece cızırtı gelmiyor,tavsiye ederim.Bazı sistemlerde voltaj dengelemesi cihazın içindeki mekanizmayla kendiliğinden yapılıyor mesla tv lerde olduğu gibi,bir de z-5500 kullanmıştım o da voltaj dengelemesini kendisi yapıyordu ama yine de cihazı korumak adına regulatör ile kullandım onu çünkü sürekli elektriğin kesildiği ve voltajının bir çok bir az geldiği bir yerde oturuyorum.
http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=71&products_id=359
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 19 Şubat 2006 21:08:12 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X