Şimdi Ara

Ses Sisteminde İşinin Ehli Arkadaşların Yardımına İhtiyacımVar.Amfİ Bas Uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar ses sistemi işine yeni atıldım ama bir türlü çözemediğim bir problem var 206 aracıma sıfır olarak aldığım jbl cs1214 1000 watt kabinli bass aldım ve onu beslemek için 2. el sierra ultra 100.2 2 kanal amfi aldım amfi köprüde 4 ohm 200 watt rms vermekte
    elimde tek amfi çıkışlı roadstar rmd 100 teybe boschmann 8ga kablo seti ile sierra amfiyi bağladım amfiyede sadece jbl bası bağladım
    aracın orjinal hoporlrleri ise teybe bağlı. Amfi lpf konumunda low bass ayarı 50 70 hz arası level input 4 voltta .Problem bass sesi çok kötü ve tonsuz hiç zevk vermiyor resmen gürültü gibi çalıyor basın sesi yüksekliğinden şikayetçi değilim.Aracın hoparlörleri ses konusunda yetiyor ama bass rezalet bir tonda sizce problem nerede yardımcı olursanız çok mutlu olacağım isterseniz fotoda atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin26 -- 28 Kasım 2014; 2:28:28 >

• Kabin bass uyumu kötü olabilir, JBL lerde sahte çok sorun o da olabilir. Teybiniz ve amfi kalite olarak düşük biraz ondan da kaynaklanabilir. Nasıl bir ton ve şiddet arıyorsunuz ya da müzik tarzınız ve araç hb mi sedan mı ne o da önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç 206 hacback. jbl orjinalmi değilmi tam bilmiyorum sıfır olarak kabine monteli geldi ama kabin gayet sağlam 18 mm mdf güzel bir kabin dinlediğim müziklerde basın tonlu calmasını istiyorum sadece basslı müziklerde değil mesela dj mix club pop müzikleri çok dinlerim bunlarda sesle beraber uyum içinde bası hissetmek istiyorum evimde logitech z906 ses sistemi var ondaki sesi arıyorum tam olarak şuan arabada bass kafa ağrısı ve gürültü yapıyor hiç zevk vermiyor
  • elinizdeki jbl bass tonlama olarak gzl bir urun fiyatina aynisini evde kullandim pioneer stereo amfide gayet basariliydi oncelikle oto sisteminde ana unite cok onemlidir ses kalitesi acisindan kaliteli bir teyp ile bu farki hissedersiniz 2.si bass icin orta halli bi mono amfi almanizi oneririm stereo amfiler bass icin yetersiz kaliyor tatmin etmiyor

• aracın şase alamamasından dolayı böyle bir sorun oluşurmu. Şase lpgnin ayağına bağlı bass vurdukca amfinin yeşil ışığı kısılıp açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin26 -- 29 Kasım 2014; 12:40:48 >
  • Şase değilde kablo çok inceyse yapar onu(akünüz sağlam varsayarsak) o kablo seti 20 30 liralık bir setti bana da evde kullandığım amfiyi alınca yaninda hediye vermişlerdi bir tane. 8ga bile değil benim arabadaki 12ga kablolar daha kalındı.

• 8 GA kablonun yanında ek olarak elektirik kablosu çeksem olurmu ? Tekrar kablo almak istemiyorum.Akü 72 ah yeni akü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin26 -- 30 Kasım 2014; 15:15:55 >
  • Selam arkadaşlar elimde Pioneer 1650 ana unite 2 cift pionner 500 watt oval 2 çift 600 watt oval 1 adet pionner 1000 watt kabinli 300 watt rms lik subwoofer mevcut amfi olarak jameson usa 505 var fakat onu verip 5 kanal guclu bir amfi alcam tavsiyeletinizi bekliyorum simdiden teşekküler

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin26

https://www.atakantuning.com/M-Acoustic-M-5-5-Kanalli-Amfi,PR-768.html

http://www.n11.com/xetec-xi-1725-5-kanal-1000-watt-oto-anfi-amfi-koprulenebilir-P15768211?cid=604001&gclid=CjwKEAiA74qkBRCdrM-6or7U73QSJABCDL9pPj6mzlgUqrFeGJZBGcAo9s-AqkkdzkhlV9Cput_hZRoCgjPw_wcB

bu amfiler işini fazlasıyla görür

Bende m acoustic 800.5 düşünüyordum ama kalitesi nasıldır diye tereddüt ediyordum nasıl sizce m acoustic

• m acustic kıckerın yan ürünüdür güzeldir amfileri
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin26

m acustic kıckerın yan ürünüdür güzeldir amfileri

Dün m acoustic 800.5 siparisi verdim pazartesi elimde olur montajini yapinca ürün yorumunu paylascam teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.