Şimdi Ara

Ses sistemini Televizyona mı Digiturkplusa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim samsung plazma (ps50b610) bir tv'm var ve digitürkplus kutum var. Bir de ses sistemi alıp takımı tamamlamak istiyorum. Bu konu ile ilgili birkaç sorum olacak ses sistemi aldığımda ses sistemini televizyona mı bağlayacağım yoksa digitürk plusa mı bağlayacağım. Eğer TV'ye bağlarsam HD olarak yayınlanan film ve dizilerde 5+1 çıkış sağlayabilir miyim? Eğer ses sistemini digitürkplusa bağlarsam, dvd playerdan film izlerken ve playstationda oyun oynarken ses sistemini nasıl aktif olarak kullanacağım. Bir de normal yayınları izlerken tvde mi duracak yoksa digitürkplusta mı duracak bu ses sistemi?

• 1:bütçe belirtin ses sistemi için

2:x ses sistemi dıgı,ps vb cihazlara bağlı olcak

3:dıgıtal bağlantı yaptığınız taktirde dıgı ve ps den vb 5.1 ses alcaksınız "kaynakta varsa tabi"

4:normal yada hd yayınları izlerken ps kullanırken vb tüm cihazlarınız açık olabilir x sisteminizden hangi kanalı seçerseniz o nun sesi alırsınız yada x ses sistmini kapatıp tv den ses alırsınız tercih meselesi

• Teşekkürler öncelikle tatilde olduğum için geç cevap veriyorum.
    apartmanda çok gürültüye gerek yok ve bütçe de 250 civarı bu ölçülerde bu istekleri karşılayabilecek bir ses sistemi var mıdır, ne önerirsiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DIGITURK'e Ses Sistemi Bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.