Şimdi Ara

ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar vısta home basıc kullanıyorum.pc ye format atım onceden msnde konuısurken sesl gelıyordu.sımdı karsıdakının seı gelıyor benım sesım gelmıyor.onceden boyle bır sorun yoktu nasıl duzeltebılırz.arkadsımla duzeltmeye calıstım olmadı tecrubelı ardaslar yarsdım edebılır mı.

• giriş çıkış ayarlarını dogru yaptıgına emin ol vede microfonu msn haricinde çalışıp çalışmadıgını kontrol et bide microfonun sesinin açık olup olmama durumu var bide ayarlarda front panel microfon ayarlıysa ses gelmeye bilir bende öyleydi onun tikini kaldırınca çalıştı
  • kardes hoporlorden ses gelıyor.muzık fılan fınleyebılıyorum.arkdsala msn de konusacaktım
    onun sesı geldı benımkı gıtmedı.sonrra bıraz kurcaladım benımkı gıttı onunkı gıtmedı.front panel yazmısın one anlamadım.
  • msnden goruntu ve ses ayarlarna gırıyorum.ileri dıyorum orda hoporlur var ve bırde hat cıkısı var hoporlor kullancam onu secıyorum .orda sesı cal dıye bolum var ona basınca sesı calıyor.ileri dıyorum.4 sık var yok mıkrofon hat gırısı mıkrofn var.orda bır yazı varben konustugm zaman ses sarı rengı gecıyorsa duzgun calısıyor demektır dıyor fakat orda her secenek te yesılde kalıyor ses.valalaha anlamadım gıttı..
  • aynisinin tipkisi bende oldu bu akam formatdan sonra cozum nedir acaba ya
  • vallahı arkdası aradım msn gelde yapdıye.uzaktan yardmı kullanarak oda calısmadı uzaktan yardım normalde calıssıyordu.sımdı ıse o benım bılgısayarı uzaktan yardımla kullanamıyor fakat ben onun bılgısayarı uzaktan yardım ıle kullanabılıyorum.tabı benım kullanmam bısey farketmıyor..
  • aynen hocam bende simdi uzaktan yardim istedim ama olmadi
  • vallha hocam msn yı kadırdım 8.5 sumu yukle dedıler bı yerde okudum onu ındırdım sımdı onu yukluyom bu da olmazsa bıdakı fomata kadar boyle kullancam yapacak bırsey yok.yada forumdan bılen bırısı yardım ederde duzeltırsek o ayrı.
  • msn den olabilirmi ya bi denede banada pm at hocam
  • hocam msnden degıl.ben denedım msnden kaynaklanmıyoru ondada aynı seyler oluyor.nasıl olacak bılmıyorum artık.
  • yardım edecek bı vatandas yok mu
  • Denetim masası > Ses efekti ve ses aygıtları > Ses ayarı > Gelişmiş

yolunu takip et.

Açılan pencereden Seçenekler > Gelişmiş denetimler seceneginin işaretli olduguna emin ol.

Tekrar Secenekler > Özellikler yolunu takip et. Açılan pencereden Mıkrofon secenegini isaretle. Mikrofon eklenicek. Altındada Gelişmiş secenegi eklenecek. Ona bas gelen pencereden 1 Front Panel Mıcrophone seceneginin isaretini kaldır.
  • kardes dedıgıne baktımda ben vısta kullanıyorum sen xp ye gore anlatmısın heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.