Selam arkadaşlar, problemim başlığa yazdığım gibi bilgisayarımdAn hiçbir ses gelmemesi bilgisayarım Lenovo y530i format atmış idim, seste sorun yok iken belli başlı şeyler yükledim ve ardından bilgisayardan hiçbir ses gelmemeye başladı. Büyük ihtimal en son yüklediğim K-Lite codec ile alakalı olduğunu düşünüyorum maddeler halinde açıklayayım: -Realtek driver zaten yüklüydü ve çalışıyordu K-lite codec yükledikten sonra sildim, sistemi geri yükledim yine kar etmedi -ses sorununun herhangi bir programla alakası yok hiçbir yerde ses yok windowsun sesleri de yok. Sadece açılıştaki dijital lenovo açılış sesi geliyor hoparlörde sorun yok yani -aygıtlar düzgün yüklü ve çalışıyor gözüküyor hepsi de güncel, sınamaları da gayet güzel yapıyor yeşil barlar yükselip iniyor şarkı çalarken yani bildiğin çalıyor fakat ses yok. -nvidia hdmi takılı değil diyor ses bölümünde fakat bunun konu ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. -Bilgisayar açıldığında Utility.exe hatası veriyor(ayrıntısı yok birşey başlatılamadı diyor ama ne olduğu belli değil bunun direk konu ile alakası olduğunu düşünüyorum yoktu çünkü bu olaydan önce)
Çok aradım bi türlü bi çözüm bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme