Daha önceden bir arkadaşta yapmıştı bunu ama kabloları falan uzatması gerekmişti..Şimdi bende marangoza box yaptırıp balkona koyucam..Kışın rahat eder presscot..
Arkadaşın bilgisayarı koyduğun yer mutfak sanırım öyle ise sana uçuk bir fikir de benden buzdolabını o duvara yerleştir buzluk kımına arkadan bir delik aç bilgisayarı buzluğa yerleştir yuvarlak ide kablolarından al ve optik okuyucuyu oadaya al bilgisayarın açma kapama düğmesinide ohh mis gibi sistem buz dolabına açtığın deiğide çift taraflı kapa. Valla çok güzel olur tabi bir sorun var buzluğa kasa sığacakmı olmaz ise normal kısma koy arada da7-8 derece lik bir sıcaklık var en fazla. Buzluktaki kasa sıfır maliyet ile gaz soğutma mu ha ha ha ha
İyi güzel bir çözüm ama bizim mutfağa delik açarsak kasayı klozetin içine koymamız gerekir o da su soğutmadan ziyade sulu bir soğutma olur
Süperr olmuş
bir ekleme yapayım (bilmeyen arkadaşlar için) bilgisayarı mutfağa gidip açmıyorum...klavyeden space'e bastımmı açılıyor....uygulamak isteyen varsa biostan ayarlayabilirler...
Abi Alemsiniz valla.Türkün zekası bu olmalı
valla bana yaramıyor bu formül. çünkü duvarın arkası mutfak ama komşunun...
quote:
Orjinalden alıntı: custun77
İşte Türk aklı daha sessiz bir kasa ve psu almak yerine evi yıkmak
Benim de hep düşündüğüm bi çözümdü...Malesef bitişikte uygun bi odam yok...Kendi evime geçince yaparım diyodum hep...En güzeli olmuş...Bi de buna 120 cfm lik silverstone ları dayıycaksın...Yada hazır mutfaktayken pencere tipi bi aspiratör...:D
HeLaL
quote:
Orjinalden alıntı: kymelria
mutfağı pek kullanmıyoruz galiba
yalnız hadi makine fanlarında veya bi yerinde sorun çıkarsa ne olcak nerden anlıycan veya fare girerse içine veya veyaaaa sanırım histerik oldum
benimkide balkona yakın orayamı çıkarsam kışın yağmur-kar yağarsa beleş su soğutmam olur
arkadaşlar bilgisayarı sessizleştirmek ile bilgisayarın sesini duymamak farklı şeyler. Burası sessizleştirme bölümü olduğuna göre insanlar sessizleştirmeye dair fikirlerini daha çok paylaşsa katma değer adına bir şey yaratılır.
Ayrıca bu yöntemin belli handikapları var:
*kablo uzatılması halinde sinyal zayıflaması *duvarda delik açmak *PC yi koyduğunuz ortamın durumu (nem, havasızlık, vs) *ve de pc niz gerçekten sesli ise koridorun sonundan rahatlıkla duyarsınız.
(yanlış anlaşılmasın, lafım sadece konuyu açan arkadaşa değil)
süper...?
bu seferde annenin kafasi sisecek mutfakta
Bu benim kankanın hayali idi ama duvara kıyamıyordu