Şimdi Ara

ses sorununa kesin çözüm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi güzeL de benim kafama takıLan şu; abicim mutfakta çamaşır yıkama makinasının işi ne
  • duwarı deilmiş;)

• quote:

Orjinalden alıntı: LynXMaSTeR

İyi güzeL de benim kafama takıLan şu; abicim mutfakta çamaşır yıkama makinasının işi ne

kaRDEŞ ÇOĞU İNSAN ORAYA KOYAR;) ama ben deil ama koyanlar çok oke?
  • quote:

ses aşkına dağları delen kerem bende balkona koycam zaten.hem daha soğuk olur

He he he... Çok güsel düşünmüşün kardeş. Benim de seninkine benzer bir projem var, ama daha hayata geçmedi.Eğer yaparsam devrim olur...
    Haberlere falan çıkarırlar beni artık he he he...

• ABİ o çamaşır makinası kaç yüzyıllık
  • yarıldım yaaaa
  • Artık yumurtayı işlemci üzerinde pişirirsiniz.. Mesafe farkı da yok.
    .Yapanlar var ..

• helal olsun müthişsin
  • ahahahaha abi yarıldım ya
  • muhahahahaahhahaa eee türk aklı bu kimsede olamaz güzel taktik ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarikanarya567

ABİ o çamaşır makinası kaç yüzyıllık

şşşşşşt ööle demeyin emektar makinedir o aynısı bizde var
  • Bence çooooook saçma

• helal olsun ne diyelim...
  • vay bende yapmayı düşündüm ama yandaki odada kardeşim var bu seferde o şikayet eder koridora koysam babam zaten makinaya tekme atmak için fırsat kolluyo tam fırsat eline geçmiş olur napsak acaba
  • bu ne ya gülerim ben buna
  • ya gercekten super bışi ben bosu bosuna 200ytl verdım su sogutmaya dondum sesızlık ıcın halbukı hava bosluguna koyabilirdim
  • kanka mükemmel bir olay ama ben olayı çözmek üzereyim. şuan basit ve ucuz malzemelerle neredeyse 24 dba yı 9 civarlarına düşürdüm. yakında mod bölümünde kasanın son hali ile birlikte proje olarak açacam. ama bana kalırsa sana yazık oluyo buralarda. seni cebit de fln görmek isteriz
  • aslında balkona kosaydın keske yer musait ise tabi hem sessiz hemde üstün bir soğuklukta özelliklede kısın manyak olurdu güzel olmusta pc donunca reset yada baska bir is için kalk git gel zor değilmi ?

• ev sahibi görmesin onları yoksa o da seni deler
  • Harbi çok güzel bi çözüm insanlar burda boşuna bilgisayarını sessizleştirmek için o kadar paralar harcıyolar süpersin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.