Şimdi Ara

ses sorununa kesin çözüm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynısın bende düşünmüştüm...tabi bu kadar amatörce değilde biraz daha kullanışlı olarak ama tabi bi yöntem bulamadım vazgeçtim mecbur.ama bence hakketen çok iyi yapmışsın en güzeli....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşın bilgisayarı koyduğun yer mutfak sanırım öyle ise sana uçuk bir fikir de benden buzdolabını o duvara yerleştir buzluk kımına arkadan bir delik aç bilgisayarı buzluğa yerleştir yuvarlak ide kablolarından al ve optik okuyucuyu oadaya al bilgisayarın açma kapama düğmesinide ohh mis gibi sistem buz dolabına açtığın deiğide çift taraflı kapa. Valla çok güzel olur tabi bir sorun var buzluğa kasa sığacakmı olmaz ise normal kısma koy arada da7-8 derece lik bir sıcaklık var en fazla. Buzluktaki kasa sıfır maliyet ile gaz soğutma mu ha ha ha ha

İyi güzel bir çözüm ama bizim mutfağa delik açarsak kasayı klozetin içine koymamız gerekir o da su soğutmadan ziyade sulu bir soğutma olur

• abicim süper çözüm ya ülkem insanı yaratıcılığı ile bir daha fenomenliğini ispatladı
  • türk zekası herzaman takdir edilmesi gerekiyo
  • Helal olsun akşam akşam çatladım...Cidden yani sessiz fan alana kadar duvarı delmek gayet güzel bir fikir.
    Ben de alt tarafa doğru deleyim bari.
  • gerçaktan tebrik ettim, aman dikkat fana maydonoz kaçmasın,aslında klima tipi dış duvarada konulabilir bu
  • Bende denesem mi? ancak duvarın ötesinde apartman boşluğu var .
    Diyorum boşluğa matkap dübelle vida kanalı açıp kasayı vidalasam
    Ancak parça tak çıkar zor olur gibime geliyor
  • quote:

katlaniyoz iste.sipiyu faninin

ve şu dağları delme mevzuu çok hoş
    ben balkon olayını düşünmüştüm ama delerek değil direk pencereden ama bu daha ilginç olmuş yine de kasamın gözümün önünde ama sessiz olmasını tercih ederim
  • karadenizlimisin karadeniz aklı kullanılmışta
  • ya bırakın bööle seyleri uğrasmayın, sorunun derinlerine inin; en iyisi kulak zarlarınızı patlatın
  • :)
  • hadi cd rom u usb yi filan halledersin de yukarıda arkadaşın sorduğu gibi kitlenince nası yeniden başlatıyosun
  • yaklaşık 2-3 yıldır hiç bilgisayarım kitlenmedi...
  • HUHAHAHAHAHAHAHA

Hulan bu ne beeee???

ZUHAHAHAHAA

Hacı kayserilimisin? 2 tane sessiz fana para vereceğine duravı delmeyi tercih etmek...!!!
  • koptum koptum

wallahi bravo sessizleştirme ugruna en az 200-300 ytl para harcadım...senin kadar kesin bir çözüm elde edebilmiş degilim...

• Dipfriz aklıma yatmıyor değil balkonda dipfriz var acaba ona koyup benim gelecek conroe yu uçursam mı

Deli OC da olur sıfır da ses

• işte buna türk aklı derler muhteşem olmuş sadece biraz alçıpan duvar kırımşşın o kadar bide orayı iyice mi sıva ama sen cd yada dvd takerken napıyon ama türkün aklıyla kimse boy ölçüşemez bunu bize göstermiş oldun

• bence iğrenç olmuş
  • cd -romu duvara göm bencee
    ana kartı kasanın içinden çıkar duvara koy.
  • Süper..
    Ev kira olunca yapamıyoz işte, ev alınca kısmetse..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.