Şimdi Ara

ses sorununa kesin çözüm (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: custun77

İşte Türk aklı daha sessiz bir kasa ve psu almak yerine evi yıkmak

koptum vallaha

• wallahi pravo
  • vallahi süpersin ya hatta pc yi bide difrize(her nasıl yazılıyorsa artık) koysan tam olacak tam sessizlik tam performans
  • iyi fikir ama benim kasam gözümün önünde olmalı....
  • Fikir güzel ama pek pratik sayılmaz...

Gene de
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld
    bizim mutfağa delik açarsak kasayı klozetin içine koymamız gerekir

burayı anlayamadım...
    klozet mutfakta mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld
    bizim mutfağa delik açarsak kasayı klozetin içine koymamız gerekir

burayı anlayamadım...
    klozet mutfakta mı?

bende koptum burda klozetli mutfak bide pc oldumu tama işte mutfakta yaşayabilirsin tüm hayatını

bu arada arkadaş kiracı herhalde yoksa delmezdi duvarı

• taktir ettim doğrusu. ne sessizlik aşkıymış arkadaşım sendeki, duvarları bile deltirtecek bir aşk

• quote:

Orjinalden alıntı: Frank Castle

ses aşkına dağları delen kerembende balkona koycam zaten.hem daha soğuk olur

• koptum ya süpersin yaw balkona koyan bir arkadaş vardı şimdi mutfak bakalım daha neler görcez

şu kerem olayıda cok hoşuma gittti
  • Hocam seni tebrik ediyorum,abimsin valla.Boyle ozgun calismalar,zeki cozumlere her daim hasta olmusumdur.Bu fan sesinden kafam sisiyor,deli etti beni sanki santiye calistiriyoz ,bazen gurultuden durulmuyor ama katlaniyoz iste.sipiyu faninin sesi yetmezmis gibi bu seferde egzoz fan otuyor neyse tebrikler haci
  • ne o duvar delmeler falan koyarsın kulaklığı kafana açrsın müziğini olmadı kafanda bu şekilde şiştiyse iki pamuk sıkıştır daha kolay bence
  • Türk zekası işte budur...ne mutlu Türk üm diyene !
  • Tebrik ederim, hala hayretler içindeyim gerçekten çok orijinal bir fikir.
  • yok ya kasa dediğinde çalıştığı belli olacak hdd nın sesıne gore gıdecen hıç uzak bağlantı yaptınızmı nasıl gıcık olur makınayı aklın da canlandıramıyorsun kardeşim ses gelecek ama az hem kasasını gormedımmmı zevk almam kasa benım için görkem abidesidir
  • Çok orjinal bi fikir uzunca bir süre yarılmama sebep oldu tebrik ederim.

Ama işin bi de mali boyutu var ki eve verilen zararın mali karşılığı hesaplandığında daha sessiz fanlar almak zannımca daha ucuza gelecektir uzun vadede.
    Neyse o kısmı boşveriyorum yine de sonuçta eğlendirdi bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih_kelleci

Çok orjinal bi fikir uzunca bir süre yarılmama sebep oldu tebrik ederim.

Ama işin bi de mali boyutu var ki eve verilen zararın mali karşılığı hesaplandığında daha sessiz fanlar almak zannımca daha ucuza gelecektir uzun vadede.
    Neyse o kısmı boşveriyorum yine de sonuçta eğlendirdi bizi

maliyet sadece yarım kilo alçı o kadar evde bir tadilat gerekirse tabi...ama ev sahibi bişi demedikçe bir maliyetide yok....
  • süper yapmışsın:D
  • Kardeş senin kadar bomba bi adam görmedim desem kızmassın umarım :D Harbi çok süper çözüm
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.