Şimdi Ara

ses sorununa kesin çözüm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
6.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vallahi aklıma gelmedi değil bu yöntem ama sanırım sadece 2 saniye sonra vazgeçtim oda uyumak üzereykendi : ))) böyle bi projeyi duvara geçirdiğin oopps pardon hayata geçirdiğin için arkadaşım kutluyorum seni..ha bide windows kullanmıyosun galiba baya olmuş reset atmayalı ama onada çözüm var kabloya ek yap reset ve start butonlarını öbür odaya al :P hahaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyblade73

cd -romu duvara göm bencee.

• Bende konuyu görünce sevindim töbe töbee

Ama bir yönden de iyi kasayla işin oldukça spor yapmış olursun kök salmazsın

Ben kasayı vailze koymayı düşünüyorum ısıdan dolayı sorun olurmu acaba

• valla sölenecek söz bulamıyorum

tarif edilemezsin
  • peki o açtığın delikten içeri ses girmiyormu:)
  • duvar bitişikse ses gelir beh ordan ama güzel yöntem. balkona koyup O/C denemek lazım
  • olamaz böyle bişey aklımada gelmişti böyle bir çözüm ama ben balkonu düşünmüştüm ama işin içinde çıkamadım beceremedim ama seni taktir ediyorum kesin karadenizlisindir sende.
  • bende yaz aylarında kasayı buzdolabın içine koymayı ve dolabın arkadan bir delik açıp kobloları ordan uzatmayı düşünüyorum hem süper bi soğutma olur hemde sessizlik sağlanır
  • hiç beklemiyodum....
  • Çok eğlenceli bir topic olmuş, yorumlar da konu kadar güzel...
  • BUZ PC GERİ GELİYO BEKO NOFROSTTA MONTE ETTİM SİSTEMİ .. DONDURUCU BÖLÜMÜNE .SÜPER 8GHZ P4 İŞLEMCİM OLDU AMA ÇOK SOĞUK OLDUĞU İÇİN SİSTEM KİTLENİYO O YÜZDEN GERİ SÖKECEEZ... DERMİŞİM AMA AKLIMDA BÖYLE BİR PROJE VAR AMA YAPMAK İSTİYOM VALİDE KESER VALLA BENİİ ..DOLABI KURBAN ETMEYE RAZIYIM ..
  • daha sessiz bir bilgisayar için bir günlüğüne baya bi ses çıkarmışsındır kos koca duvar kolay delinmez
  • tum fanlari cikarip buzdolabina koy o zaman daha orjinal bedave hem seessilik hem max sogutma ice sogutma

• bu ne yaaa tam LAZ aklı valla bence bilgisayar kalsın duvarı onun üstüne örün yanlarada strafor bak ses varmı bak bakalım hem sonra bilgisayarın oldugunu bile unutursun valla SÜPERRRR bi fikir du babama sorayım belki kabul eder odalarına duvarı delip bilgisayar koymayııı
  • Allah akıl fikil versin :D
  • en son ne zaman bu kadar guldum hatirlamiyorum. iyi cozum, tebrikler

• 2 Parça Aletle toplam 100 ytl tutmaz pcyi sessizleştirebilirdin.
    Duvarıda yıkmana gerek kalmazdı hem görüntü bozuklu insan pc'sini yanında ister ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşın bilgisayarı koyduğun yer mutfak sanırım öyle ise sana uçuk bir fikir de benden buzdolabını o duvara yerleştir buzluk kımına arkadan bir delik aç bilgisayarı buzluğa yerleştir yuvarlak ide kablolarından al ve optik okuyucuyu oadaya al bilgisayarın açma kapama düğmesinide ohh mis gibi sistem buz dolabına açtığın deiğide çift taraflı kapa. Valla çok güzel olur tabi bir sorun var buzluğa kasa sığacakmı olmaz ise normal kısma koy arada da7-8 derece lik bir sıcaklık var en fazla. Buzluktaki kasa sıfır maliyet ile gaz soğutma mu ha ha ha ha

İyi güzel bir çözüm ama bizim mutfağa delik açarsak kasayı klozetin içine koymamız gerekir o da su soğutmadan ziyade sulu bir soğutma olur

bu fikir uzun zamandır benim kafamda var. 15 - 20 liraya kelepir aeg, beko mini duzdolapları var. bunlardan bi tane alsak ve dahili bileşenleri ksa yerine direkt buzdolabı içine yerleştirsek. bu konuda ciddiyim fizik kurallarına aykısrı mıdır ? ne sorun çıkar. !??!

ses sorununa kesin çözüm

• quote:

15 - 20 liraya kelepir aeg, beko mini duzdolapları var. bunlardan bi tane alsak ve dahili bileşenleri ksa yerine direkt buzdolabı içine yerleştirsek. bu konuda ciddiyim fizik kurallarına aykırı mıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.