Şimdi Ara

ses var görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarım da hersey normal fakat oyuna girince ekran kararıyor sonra kısa zmn ses gelior sonra windosa geri dönüyor sorun nerde acaba .. ben ilk bastan remde sanmıstım çünkü remim sıngırdırordu(genelde insanlar duyana kadar inanmıor) sora remi değiştim ama hala aynı.:(:(

• hangi oyuna girdiğine bağlı sadece 1 oyundamı oluyo bu sorun uoksa her programda oyunda vs... mi oluyo.biraz ayrıntı versen
  • sanırım sorıun psu da,yeterli gelmiyor
  • Bence sorun ekran kartında.

Ram şıngırdamaz! anakart tam montaj yapılmamışsa fan dönmeleri dolayısıyla titreme yapabilir. yada HDDden ses gelebilir
  • bütün oyunlarda yapıyor.. ekran kartım x700se her oyunda ayrı sorun veriyor carbon oynarken oyun atıor lord of the ring 2 oynarken direckx hata veriyor birsürü yazılar yazıyor sora windosa dönüyor bilgisayar windosa geri dönünce işlemleri kasarak yapıor bu hatadan öncede vpu recover hatası veriordu fkat format atıkktan sora çok az bu uyarıyı veriyor donanım ayalarını kıstımgım zmn biraz daha oyun oynuyorum ama sonuc yine aynı oluyor
    psu bu terimleri pek bilmiyorm
    bu arada ramın sıngırdaması çıkartıp hafif salladıgımda çıkan ses yoksa kasanın içindeyken ses gelmior remden
  • o zman başka bir ekran kartı dene
  • ya sorunun anakartan olabilme ihtimali var mı. çünkü bilgisayara reset atmak istedgimde kapatıor fakat açmıor acaba ndn buna kaynak olan ndnin tetikçisimi ekran kartında sorun olasydı hiç oynayamazdım deil miama oyunda 10 dkka fln oynuyorm bazen daha fazla da oluyo ama onunda gidior
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.