Çalıştığım yerdeki makinaların nedenini bulamadığımız bi problemi var. Makinyı sabah gelip açtığımda monitöre görüntü gelmiyor, açma düğmesine bastıktan sonra fan çalışıyor 10 saniye sonra bi tık sesi geliyo ve yükleme yapmıyor. Ekran olduğu gibi simsiyah duruyor. Bütün parçaları değiştirdik ama gene fayda etmedi. Yardımcı olursanız çok memnun olurum arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Eğer monitöre hiç görüntü gelmiyorsa sorun büyük ihtimalle ekran kartında olduğunu tahmin ediyorum. Ama ilk açtığında siyah ekrana yazışlar gelip windowsa geçeceği zaman duruyorsa windwos çökmüş veya vwindwosun yüklü olduğu partition bozulmuş olabilir......
HDD yi bi test erttir.
Valla kardeş harddisk falan hepsini değiştirip sağlamları takıyoruz ama olmuyor. Açma düğmesine basıyorum tam yüklemeye geçeceği sıra tık diye ufak bi ses geliyo sonra olduğu gibi kalıyo ekrana da hiçbir şey gelmiyo olduğu gibi simsiyah ekran.
hocam bios veya f8 le güvenli kip te girebilme imkanınız varsa format atmayı deneyin şu an yüklü xp de sorun olabilir..sadece her parçayı değişmekle kalmayın
quote:
Orjinalden alıntı: arda1811
hocam bios veya f8 le güvenli kip te girebilme imkanınız varsa format atmayı deneyin şu an yüklü xp de sorun olabilir..sadece her parçayı değişmekle kalmayın
Kardeş hiç açmıyo yani ekrana yazılar falan da gelmiyo 10 saniye sonra tık diyo kalıyo fan çalışıyor ama hala.
birde yeni bir güç kaynağı ile deneme yap.
quote:
Orjinalden alıntı: alehandro
birde yeni bir güç kaynağı ile deneme yap.
Onu da yaptım valla:(
O zaman senin anakart PUFF
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme