Şimdi Ara

Ses ve wireless g701

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarın içinde bulunan via hd audio ile intel wireless n7600 pro bileşenlerini değiştirebiliyor muyuz acaba?

Herkesin görüp bilgi sahibi olabilmesi için PM değil konu açmayı tercih ettim kusura bakmayın.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Physicist

Merhabalar
    Bilgisayarın içinde bulunan via hd audio ile intel wireless n7600 pro bileşenlerini değiştirebiliyor muyuz acaba?

Herkesin görüp bilgi sahibi olabilmesi için PM değil konu açmayı tercih ettim kusura bakmayın.
    Teşekkürler

VIA HD Audio yu değiştiremezsiniz ancak Intel Wireless 7260N i değiştirebilirsiniz ama 7260N Dual Stream özelliği olan çok iyi bir wireless karttır. Ben şahsen değiştirecek bile olsam, çıkanı özenle saklardım açıkçası :)
    Wireless ile ilgili sorun yaşıyorsanız internetten Intel Driver Update yazılımını kurmanızı ve güncellemenizi öneririim.
  • Yanına hackintosh kurmam gerek iki sürücüye ve ekran kartına destek yok o yüzden bir kaç ayarlama lazım. Ekran kartını os x te hd 4600 kullanıcam, ses için harici usb çare gibi gözüküyor.

EDİT: Eğer hackintosh kurmak isteyenler varsa ses kartı için voodooHD sürücüleri viaHD yi destekliyormuş biraz araştırırsa bulabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Physicist -- 25 Kasım 2014; 13:29:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Young Physicist Y kullanıcısına yanıt
    hocam bendede g701 var kurulumda başarılı oldunuzmu araştırma yapıyorum tavsiyeleriniz ve gösterecek kaynağınız varsa çok memnun alurum
  • Kurulum başarılı, ses konusunda vodoohda 2.8.7 kurunca ses geliyor ama applehda gibi kaliteli değil. Wifi kartını değiştirmek en kökten çözüm veya usb almak. Kaynak olarak tonymac hackintoshosx osxlatitude gibi siteler var ben toplama bir şekilde kurulum yapmıştım. Ekran kartını direk unutuyoruz zaten sadece masaüstünde çalışıyor. Clover kullan kesinlikle imessage olsun kernel patchleri ve arayüzü kesinlikle artısı. Dsdtden ekran kartını iptal etmeyi unutma yoksa bilgisayar çok ısınıyor.
    Şu an taşınma ile uğraşıyorum, atlatınca hengameyi çok daha detay verebilirim şimdilik mazur görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.