Şimdi Ara

ses yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bilgisayarıma format attım, anakart cdsini yukldm.ama ses yok.başlat çubugu üzerinde saatin yanındaki ses işareti de yok.
    yardım mumkun mu acaba?

• aygıt yöneticisine bir bak ses oyun video yazan yerde soru işaretli bir aygıt varsa doğru yüklenmemiş olabilir
  • Bilgisayarıma sağ tıkla..
    Donanım>Aygıt Yöneticisi sekmesinden açılan pencerede bilinmeyen aygıt veya yanında ünlem işareti olan bir aygıt var ekran görüntüsü alıp buraya koyabilir misin? Sorunu anlarsak daha iyi yardımcı olabiliriz sanırım... Bu durumda sadece ses kartı driverlarının güncel versiyonlarına yüklemeni tavsiye etmekten başka birşey gelmez elimizden.
  • bazen olabiliyor sanırsam bana olan şeyden olmuş. bilgisayarım ilk geldiğinde xp kurdum anakartın cdsini kurdum fakat ses çıkmıyordu.
    sonra bir yerden öğrendimki bazı anakartlarda bazen format attıktan sonra ilk olarak ses driverını yüklemezsen mesela önce ekran kartı driverı veya başka bir driver yüklersen ses kartını sonradan yükleyince ses çıkmayabiliyor. ben birdaha format atmıştım ilk olarak ses driverını yüklemiştim düzelmişti
    yada 2. bir ihtimal son format attığımda ilk ses kartınınkini yükledim vs. bu seferde ethernet kartını görmedi aygıt yöneticisinden driverı güncelle dedim elle yükledim driverı gördü belki seninkide böyle birşeydir. görev yöneticisinden elle yüklemeyi dene bir
  • .

ses yok
  • Ses kartınızın modeline ve versiyonuna uygun driverlarınızın güncel sürümlerinizi internetten bulup indiriniz. Eğer elinizdeki anakart CD'si içinde ses kartı driverları mevcutsa ve yerini biliyosanız Soru işaretli birime sağ tıklayıp özellikler diyip Sürücüyü Güncelleştir diyiniz ve elle yeniden yükleyiniz. Eğer anakart cd'niz sorunlu veya içinde ses driverlarınız yoksa ve siz ses kartınızın modelini bilmiyorsanız "EVEREST" programı yardımı ile ses kartınızın modelini öğreniniz ve ona göre üretici firmanın sitesinden günvel driverları edinerek kurulum yapınız...

Saygılarımla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vuraldesign

Ses kartınızın modeline ve versiyonuna uygun driverlarınızın güncel sürümlerinizi internetten bulup indiriniz. Eğer elinizdeki anakart CD'si içinde ses kartı driverları mevcutsa ve yerini biliyosanız Soru işaretli birime sağ tıklayıp özellikler diyip Sürücüyü Güncelleştir diyiniz ve elle yeniden yükleyiniz. Eğer anakart cd'niz sorunlu veya içinde ses driverlarınız yoksa ve siz ses kartınızın modelini bilmiyorsanız "EVEREST" programı yardımı ile ses kartınızın modelini öğreniniz ve ona göre üretici firmanın sitesinden günvel driverları edinerek kurulum yapınız...

Saygılarımla..

Arkadaş gayet güzel açıklamış

• everest programıyla ses kartının marka modelini öğren buraya yaz ekleyelim ses kartı sürücüsünü.sende rahat bir şekilde yükle ve kaldığın yerden devam et.resimdeki anlaşıldığı kadar ses kartı sürücülerin yüklenmemiş başka bir sorun olacağını zannetmiyorum.
  • herkese çok teşekkürLer.ses geLiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.