Bildirim
Ses Yok
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Peki herhangi bi hata alıyomusun(no sound device gibi)? Yani herhangi bi player açtığında medyaları oynatabiliyo musun? -
Hehangi bir hata yok. Herşey normal çalışıyor. Çalıyormuş gibi ama ses yok. Girişle de oynayınca cızırtı gelmeye başlıyor. -
bios ayarlarını ve ses kartını yükledikten sonra kendi yazılım ayarlarını bir kontrol et biraz kurcala eğer amfi denemeleri falan yaptıysan yakmışta olabilirsin o/b ses kartını -
ses kartı ve varsa modemi sök kardeşim sonra ses kartını tekrar takıp sürücüyü yükle biosdanda kontrol et disabled olmasın -
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Biosa baktım ses kartı aktif gözüküyor. Servis yolu gözüktü bize. -
aynı problem bende de oldu. ses çıkış kısmı muhtemelen tahrip oldu. ses jakı eğer eğildiyse ve tam girmediyse olabiliyor ve çıkış bozulabiliyor. teknik sewrvise niye gidiyon?garantili mi? bence creative in digital bir ses kartını al.tak gitsin.hem de mükemmel ses veriyor. uğraşmana değmez. -
bios ayarlarını kontrol et....oradam onboard ses kartını iptal etmiş olabilirsin.... -
bios ayarlarını kontrol et -
quote:
Orjinalden alıntı: Ufocuk
Selam
Normal çalışan anakarta onboard olan Via97 ses kartım çalışmıyor. Birkaç değişik kolon ve 1-2 kulaklık denedim çalışmadı. Sürücüler normal çalışır sürücüler. Kaldırıp tekrar yükledim yine de çalışmadı. Acaba ses cıkıs yerinde mi bir arıza var.
Anakartın modeli yazmamışsın. benim msi neo 4. eğer ön panelde sesi kullanmayacaksan 2 jumper kullanarak arkadan ses çıkışına izin veriyor. jumper takılı değilse arkadan ses gelmiyor. normal çalışır gözüküyor. ama ses yok. anakartın kitapçığına da bir bak... -
ses kartı onboard muş
quote:
Orjinalden alıntı: terabayt
ses kartı ve varsa modemi sök kardeşim sonra ses kartını tekrar takıp sürücüyü yükle biosdanda kontrol et disabled olmasın
-
arkadaş demişki oynatınca jakı cızırtı filan geliyor demiş...bu yüzden girişlerde problem olabilir.Ayarlardan sanmam -
Anakart 694TAS
Eriyen parça
Fazla belli olmuyor ama işaretli yer erimiş. Nasıl olmus bilmiyorum ama sadece ses gitti. Güç kaynağı kullanıyorum neden yaptı acaba. Güçü anfi kolon falan da denemedim. Neyse dikakt edin onboardlı ses kartlı arkadaslar 1000/1 ihtimal galiba bu
-
o kısım bi arkadaştada erimişti o beyaz ksım ama ses sorunu usb girişli maus kullanıyosan oluyodur !!! bendede olmuştu hiç aklınıza gelmemişti dimi'!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X