Şimdi Ara

Sesden Yazıya Çeviren Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , bildiğiniz gibi kaydedilen sesi veya anlık konuşmayı yazı haline çeviren programlar mevcut. Bu işi Türkçe yapabilen iki program bulabildim onlarda Dikte ile GVZ(sestek diye de geçiyor.) Bu programlar hakkında bilgisi olan, kullanmış olan veya farklı programlar önerebilecek herhangi birileri var mı?

• Paylaştığınız bağlantı için çok teşekkür ederim fakat verdiğiniz sayfadaki bağlantılar çalışmıyor. Ayrıca Google Chrome'un Speech Recognizer'ın Türkçe desteği olduğunu tahmin etmiyorum. Başka bir örnek verebilecek veya mevcut programı kullanıp yorumlarını aktarabilecek bir arkadaşımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwarrior

Paylaştığınız bağlantı için çok teşekkür ederim fakat verdiğiniz sayfadaki bağlantılar çalışmıyor. Ayrıca Google Chrome'un Speech Recognizer'ın Türkçe desteği olduğunu tahmin etmiyorum. Başka bir örnek verebilecek veya mevcut programı kullanıp yorumlarını aktarabilecek bir arkadaşımız var mı?

Sayfadan bağlantı yok ki Speech recognizer da Türkçe destekliyor, ben kullanıyorum. Bir deneseydiniz
  • Pardon, haklısınız, sizin verdiğiniz sayfada herhangi bir bağlantı yok. Google web store'da görünmüyor, bir de şunun gibi bazı bloglar bahsetmişler, fakat bağlantıları çalışmıyor. Peki sizin kullandığınızda verim nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwarrior -- 8 Nisan 2012; 17:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwarrior

Pardon, haklısınız, sizin verdiğiniz sayfada herhangi bir bağlantı yok. Google web store'da görünmüyor, bir de şunun gibi bazı bloglar bahsetmişler, fakat bağlantıları çalışmıyor. Peki sizin kullandığınızda verim nasıl?

Türkçe sondan eklemeli bir dil olduğu için çok güzel çalışmıyor. Google' ın avantajı arama motorundan da benzer sözcüğü arayıp ekliyor. Yani çekoslavakyalılaştıramadıklamızdanmısınız gibi bir sözcüğü google da arayınca çok çıktığı için aynen koyabiliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.