Bildirim
Sese, Müziğe Duyarlı LED [RESİMLİ / Videolu][GÜNCELLENDİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Logitech s220 var sanırım Bu Jak ı taktıgın çoklayıcıyı nerden ve ne kadara aldın kardes ? -
transistör ısınma yapıyor mu soğutucu takmaya gerek varmıdır ?
direk ses kanalına bağlarsak sonuç ne olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnsyln -- 16 Ağustos 2013; 3:16:29 > -
Hocam her ses sistemine oluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Aykio
Logitech s220 var sanırım Bu Jak ı taktıgın çoklayıcıyı nerden ve ne kadara aldın kardes ?
üstte fiyatlarını ve bazılarını nereden temin edebilceğinizi yazdım ben 2.5 TL ye bir elektronikçiiden aldım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 4 Ocak 2015; 18:32:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: *RedLine™
Hocam her ses sistemine oluyor mu?
Oluyor baslı bassız tek hoparlör çift hoparlör hiç fark etmez ama o sistemden en az 3 volt gelmesi gerekir yani hoparlörün kutusuna bakıcaksın orda yazar -
quote:
Orijinalden alıntı: mtnsyln
transistör ısınma yapıyor mu soğutucu takmaya gerek varmıdır ?
direk ses kanalına bağlarsak sonuç ne olur ?
hiçbişeye gerek yoktur ve adaptörünüz veya enerji kaynaığız olan şey ısınırsa normaldir ama el dokundurmayacak şekilse ısınırsa bilinki kısadevre yapıyordur -
ben bu sisetmden önce hep araştırdım ve çoğu konuda transistör söyledi bende bunu yapmamk için 11.4 Volt Subwooferli Logitech S-220 hoparlörümün direk Subwoofer'ına bağladım yanı basa ne kadar elektrik lede o kadar elektrik diye düşündüm ama şurda hata yapmışım subwoofera bağladım ama ona 11.4 volt gelmiyorki sesi köküne kadar açarsan anca yanıyor çünkü en fazla 11.4 volt sürekli o kadar enerji vermiyor eminim çoğu kişi diyodur transistörsüz uğraşmadan nasıl yapılır diye ama benim gibi subwoofer voltajınız düşük ise hatta 2+1 bile olmasın istersem tek hoparlör olsun veya 2 ama bassın hiç önemli değil buradaki amaç elektrik vermek değil gelen elektriği ledlere vermek o yüzden 3 volt luk bir hoparlörle bile çalışır o yüzden transistör başka aramayın olmuyor kendim denedim ve gördüm sistem karışık gibi ama çok kolay
-
-
peki o değişik uç düz hoparlörünün birleştiği uçmu yani onu takınca düz hoparlörlermi çalışıyor ? bu arada yaşım 13 ve bu sisteme kimse elini sürmeden kendim yaptım face veya skypen varsa ordan konuşalım detaylı olarak sen kafaya koymuşsun ordan rahat rahat görüntülü konuşalım iyice ayrıntısıyla bu arada resimlerin en altında video linki var izlemediysen izle ve en alta ledlerin yanmış halinin resminide koydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 16 Ağustos 2013; 15:31:10 > -
quote:
Orijinalden alıntı: linyit43
peki o değişik uç düz hoparlörünün birleştiği uçmu yani onu takınca düz hoparlörlermi çalışıyor ? bu arada yaşım 13 ve bu sisteme kimse elini sürmeden kendim yaptım face veya skypen varsa ordan konuşalım detaylı olarak sen kafaya koymuşsun ordan rahat rahat görüntülü konuşalım iyice ayrıntısıyla bu arada resimlerin en altında video linki var izlemediysen izle ve en alta ledlerin yanmış halinin resminide koydum
Benim ekipman olarak herşey var sadece lanet tp31 bulamadım O değişik uç tek bir hoparlörün diğeride diğer hoparlörün bassın kablosu yok direk fişten.
-
quote:
quote:
Benim ekipman olarak herşey var sadece lanet tp31 bulamadım O değişik uç tek bir hoparlörün diğeride diğer hoparlörün bassın kablosu yok direk fişten.
tip31 bulamadıysan bende bulamadım tabi BD241 sor benimki bd241 ve aynı görevi görüyor iletişim kurabileceğimiz bir şeyin varsa söyle ayrıntılı konuşalım
-
quote:
quote:
quote:
tip31 bulamadıysan bende bulamadım tabi BD241 sor benimki bd241 ve aynı görevi görüyor iletişim kurabileceğimiz bir şeyin varsa söyle ayrıntılı konuşalım
Oda yoktu.Neyse yarın bir daha bakıcam ayrıntılı sonra projeye başlıcam.
-
quote:
quote:
Logitech s220 var sanırım Bu Jak ı taktıgın çoklayıcıyı nerden ve ne kadara aldın kardes ?
üstte fiyatlarını ve bazılarını nereden temin edebilceğinizi yazdım ben 2.5 TL ye bir elektrikçiden aldım
Bide kısık seste bile (Yaklası %15 de flan ) Yinede yanıyormu ledler ? ben Transistörsüz yaptım sesin %50 sini açman gerekiyor ? -
quote:
quote:
quote:
üstte fiyatlarını ve bazılarını nereden temin edebilceğinizi yazdım ben 2.5 TL ye bir elektrikçiden aldım
Bide kısık seste bile (Yaklası %15 de flan ) Yinede yanıyormu ledler ? ben Transistörsüz yaptım sesin %50 sini açman gerekiyor ?
İşte normal bağlayınca sesi çok açman gerekiyor.Ama transistörde normal açınca bile yanıyor ledler
-
Elektriği neden molex üzerinden almadın merak ettim. Molex üzerinden 12V alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Elektriği neden molex üzerinden almadın merak ettim. Molex üzerinden 12V alabilirsin.
kasadanmı yani ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Elektriği neden molex üzerinden almadın merak ettim. Molex üzerinden 12V alabilirsin.
kasadanmı yani ?
Aynen. Bilgisayar çalışmasa bile PSU düğmesi açık ve bilgisayar fişe takılı olduğu sürece molex üzerinden güç alabilirsin. Yani bilgisayarın açık olmasına gerek yok, fişe takılı olsun yeter. -
-
Benzer içerikler
- perçin nasıl sökülür
- kloroform eczanede bulunur mu
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- laptop soğutucu öneri
- termal macun önerisi
- sıvı metal macun
- overclock nasıl yapılır
- undervolt nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X