Şimdi Ara

Sesim gitmiyor ve karşıdakinin sesi gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
40.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia z telefonumda birini aradığımda veya biri beni aradığında karşıdakinin sesi de gelmiyor benim sesim de gitmiyor nasıl çözebilirim bu sorunu veya sorunun kaynağı nedir yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefondan Ses Gitmiyor ve Karşıdakinin Sesi Gelmiyor

Telefondan ses gitmiyor ve karşıdakinin sesi gelmiyor sorunu, iletişim kurmayı zorlaştıran yaygın bir sorundur. Bu sorunun çeşitli nedenleri olabilir ve çözümü sorunun nedenine bağlıdır.

Nedenleri:

• Ağ Sorunları: Zayıf sinyal gücü veya ağ kesintileri, ses sorunlarına neden olabilir.
    • Telefon Ayarları: Mikrofon veya hoparlör ayarlarınız yanlış yapılandırılmışsa, ses gitmeme veya karşıdakinin sesinin gelmemesine neden olabilir.
    • Donanım Sorunları: Hasarlı bir mikrofon veya hoparlör, ses sorunlarına neden olabilir.
    • Uygulama Sorunları: Sesli arama uygulamasında bir sorun varsa, ses sorunları yaşayabilirsiniz.
    • Yazılım Sorunları: İşletim sisteminizdeki bir sorun, ses sorunlarına neden olabilir.

Çözümleri:

• Ağını Kontrol Et: Sinyal gücünü kontrol et ve ağının aktif olduğundan emin ol.
    • Telefon Ayarlarını Kontrol Et: Mikrofon ve hoparlör ayarlarının doğru olduğundan emin ol.
    • Telefonunu Yeniden Başlat: Bazen telefonu yeniden başlatmak, ses sorunlarını giderebilir.
    • Uygulamayı Yeniden Yükle: Sesli arama uygulamasını yeniden yüklemek, uygulama kaynaklı sorunları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Et: İşletim sistemin için herhangi bir yazılım güncellemesi olup olmadığını kontrol et ve yükle.
    • Donanımı Kontrol Et: Mikrofon veya hoparlörün hasarlı olup olmadığını kontrol et.
    • Profesyonel Yardım Al: Yukarıdaki çözümler sorunu çözmezse, profesyonel bir teknisyenden yardım alman gerekebilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle ses ayarlarından ilgili seslerin kısılmış olup olmadığına bakın. Sesler açıksa telefonu fabrika ayarlarına alıp tekrar deneyin. Düzelmiyorsa servise verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Öncelikle ses ayarlarından ilgili seslerin kısılmış olup olmadığına bakın. Sesler açıksa telefonu fabrika ayarlarına alıp tekrar deneyin. Düzelmiyorsa servise verin.

Resimleri müzikleri vs yedekleyip sıfırlayacağım ses ayarları açık. Teşekkürler

• sıfırlamadıysanız eğer arama ekranından mikrofononun ve ahizenin açık olup olmadığına bi bakın. hoparlöre verin sesi. kulaklık takıp öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

sıfırlamadıysanız eğer arama ekranından mikrofononun ve ahizenin açık olup olmadığına bi bakın. hoparlöre verin sesi. kulaklık takıp öyle deneyin.

Hayır sıfırlamadım daha dediklerinizin hepsini denedim olmuyor

• Müzik çalıyor her türlü ses geliyor ama arama da olmuyor. Onlarda da gelmese hoparlörde sorun var diyeceğim ama hoparlörde bir sorun yok

• bende de tam tersi sesi karşının geliyor benim gitmiyor hatla alakalı mıdır ? pttcell
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SÜREKLİ BİP SESİ GELİYOR???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PTTcell ne ara çıktı yahu.
  • Daha önce farklı bir çözüm bulan olmuş ;
    http://forum.donanimhaber.com/m_71598756/tm.htm
    ancak bu çözüm bende başarılı olmadı.
    Aradığımda yada arandığımda ne sesim gidiyor ne de ses geliyor ancak hoparlörü açarsam o zaman ses duyuluyor.
    Aynı şekilde mikrofon kulaklık taktığımda da ses geliyor ve sesim gidiyor.
    Düne kadar normal bir şekilde çalışıyordu. Önce bir kaç numarada yaptı bu sıkıntıyı sonra her numarayı aradığımda/arandığımda olmaya başladı.

edit: bahsi geçen çözüm bende de işe yaradı, kulaklığı takıp bir süre konuştum. sonra tekrar çıkardığımda ses gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonisas -- 18 Kasım 2013; 9:29:12 >
  • Konu eski ama olsun... Benim de başıma geldi herşeyi denedim olmadı ama bu olayın öncesinde shazamı indirmiştim daha sonra shazamı sildim ve düzeldi yani size önerim en son yüklediğiniz uygulamalara bir bakın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.