Şimdi Ara

sesim kısıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar sonunda bilgisayarımı topladım. aşağıdaki ürünleri kampanyadan aldım umuyorumki uygun aldım.

ECS A780GM-A 5200 MT Black Series (102 ytl)
    SAPPHIRE ATI HD 3650 512MB DDR2 (DirectX 10.1) PCI-E x16 (103ytl)
    AMD ATHLON 64 X2 DUAL 6400+ 3.2GHz (269 ytl)
    WESTERN DIGITAL 250GB SATA II 16MB CACHE SERIAL SABİT DİSK WD2500AAKS (82 ytl)
    KINGSTON HYPERX 2GB 1066MHZ DDR2 RAM KHX8500D2K2/2G (130 ytl)
    FEEL MESHCOOL S901-BB 400W ATX KASA FL550 (112 ytl)
    SAMSUNG SH-S203B 20X SATA (35 ytl)

ne güzel sistemimzi kurduk tam şıkır şıkır oyun oynayalım dedik ama hoporlörü takıyorum ses gelmiyor bana yardımcı olurmusunuz ne yapmalıyım?

bios güncellemesimi gerekiyor? gerekiyorsa hangi siteden yapmam lazım mesaj atarsanız sevinirim

HOŞCAKALIN

• bu konuyu ayrıntılı bi şekilde incele
    ##ECS A780GM-A İncelemesi##
  • Anakart CD'sinde, hotfix çıkıyor mu bilmiyorum, XP için, Microsoft'un Azalia mimarisini, Realtek HD chiplerle düzgün çalıştıracak yamayı kurman gerekiyor. Benim en son aldığım gigabyte anakartlarda falan dikkat ettim, anakart sihirbazı ile kurarsan ilk önce yama kuruyor sana göstermeden.
  • peki nasıl bir yol izlemem gerekiyor beni bu dertten kurtarın.

aynı zamanda oyun oynarken w tuşuna sürekli bastığımda oyun donarak ilerliyor. iyi günler
  • vista kurdum. ses sorununu çözdük kalvye de halloldu ya benim canımı sıkan br şeyler var.
    call of 4 yarım saatte kurulum yaptı tv kartını kurdum dosyalr tam yüklenmedi diyor bir sıkıntı var anlamdım sizcede call of u yarım saatte yüklemesi anormalmi
  • Kurulum tarzına göre değişir.
  • ben vistada kurulumu başlattıtan 10 dakika sonra arkadaş xp de başladı onun bitti oynamaya başladı benim kurulum bitmedi daha acaba benmi yanlış birşeyler yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. birde 2 gb 1066 ram vista için azmı gelir.
  • 2 gb yetmez ben 4gb yaptım gayet rahat oldu. 2 gb de çok kasıyor alet.hele 64 bit se...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.