Anakart CD'sinde, hotfix çıkıyor mu bilmiyorum, XP için, Microsoft'un Azalia mimarisini, Realtek HD chiplerle düzgün çalıştıracak yamayı kurman gerekiyor. Benim en son aldığım gigabyte anakartlarda falan dikkat ettim, anakart sihirbazı ile kurarsan ilk önce yama kuruyor sana göstermeden.
peki nasıl bir yol izlemem gerekiyor beni bu dertten kurtarın.
aynı zamanda oyun oynarken w tuşuna sürekli bastığımda oyun donarak ilerliyor. iyi günler
vista kurdum. ses sorununu çözdük kalvye de halloldu ya benim canımı sıkan br şeyler var. call of 4 yarım saatte kurulum yaptı tv kartını kurdum dosyalr tam yüklenmedi diyor bir sıkıntı var anlamdım sizcede call of u yarım saatte yüklemesi anormalmi
Kurulum tarzına göre değişir.
ben vistada kurulumu başlattıtan 10 dakika sonra arkadaş xp de başladı onun bitti oynamaya başladı benim kurulum bitmedi daha acaba benmi yanlış birşeyler yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. birde 2 gb 1066 ram vista için azmı gelir.
2 gb yetmez ben 4gb yaptım gayet rahat oldu. 2 gb de çok kasıyor alet.hele 64 bit se...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme