Şimdi Ara

sesler arasında çok fark oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • m3500 kullanıyorum neydendir bilmiyorum ama mesela bir film izliyorum arabayla adam bi gaza bastımı öküz gibi ses çıkıyo ama konuşurken zor duyuyorum yani bu gerçekten çok can sıkıcı ikide bir kıs aç yapmak zorunda bırakıyor

• sistemın ses balanslarını dengede tutup medya cıhazınızında ses efektler ı dengede olmasına onem gosterın bakın bakalım ses bozuluyor mu.
    Pc den bass acıp sonra fılm ızlersenız ses tabıkı de bozulur equalızer ayarlarıyla oynamayın. kolay gelsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyurt

sistemın ses balanslarını dengede tutup medya cıhazınızında ses efektler ı dengede olmasına onem gosterın bakın bakalım ses bozuluyor mu.
    Pc den bass acıp sonra fılm ızlersenız ses tabıkı de bozulur equalızer ayarlarıyla oynamayın. kolay gelsın.

vallah hocam benim denetim masaında ekolayzır ayarı yok valla bi ses kartının bit ayarı konsolu var o kadar yönetim panelini yüklemeyi unuttum heralde yani ekolayzırla falan oynamıyorum hatta bass ayarını falan defaultta kullanıyorum cihazdan

mesela bu problem bizim philips led tv de de var film falan izlerken kısık sesde bişey duyamıyorum yüksek sesdede rahatsız oluyorum bunu dengeliyicek bişey lazım bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.