ARKADAŞLAR İNGİLİZCE ANLATIM YAPAYIM DEDİM VE İLK OLARAK PRESENT PERFECTİ ANLATTIM ANLATIMI VİDEOLU YAPMAYA GEREK DUYMADIM BU YÜZDEN SESLİ OLARAK ANLATTIM.HEM VİDEOLU OLSA DAHA ÇOK FAZLA KOTA HARCARDI SİZİN YAPMANIZ GEREKEN KONUNU DERS NOTU RESMİNİ İNDİRMENİZ. AYNI ZAMANDA SES DOSYASINI İNDİRMENİZ. ONDAN SONRA RESMİ AÇIP SES DOSYASINI DİNLEMEYE BAŞLAYACAKSINIZ.
EĞER BEĞENİ OLURSA DEVAMLARINI GETİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
Neden ilgisiz kaldı anlamadım gayet güzel anlaştmışsınız ben devamını bekliyorum,teşekkürler.
Tesekkur ettim
Ben beğendim. Güzel olmuş eline sağlık. Bence devam etmelisin. Kendini forumla sınırlandırma bence blog açıp da derslerini paylaşabilirsin.
Blog acarim ama ya ilgi olmazsa.yorumlara gore hareket edicem
quote:
Orijinalden alıntı: atakan6195
Blog acarim ama ya ilgi olmazsa.yorumlara gore hareket edicem
Düzgün doğru yapılan işlere muhakak ilgi olur. Ama sen biraz sabırsızsın gibi geliyor. Zamanla insanlar gördükçe neler yaptığını ilgi göstermeye başlarlar. Daha dün bir bugün hemen onlarca yüzlerce insanın sana dönüş yapmasını bekleyemezsin. Zaten böyle bir sabırsızlığın varsa hiç başlama bu işe.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme