Şimdi Ara

session ile şifreleme / sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * şuan ben de giremiyorum :S giriş başarılı diyor fakat şifreli sayfayı açmıyor, illegal giriş olarak goruyor. firefoxdan cookileri silmiştim.

admin panelimi sessionlar ile şifreledim fakat ben giriş yapabilirken düzgün bir şekilde, ağımdaki arkadaş girmeye çalışıyor başarılı olarak tanımlanıyor login sayfasında fakat şifreli bir sayfaya ulaşmaya çalışınca illegal giriş hatası alıyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

login sayfası
    <?php 

//her boş login için formun gelmesini sağlıyoruz

if(empty($_POST['login']) ) {

?>

echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">

kullanici_adiniz<br><input type="text" name="kullanici_adi"><br>

sifreniz:<br><input type="password" name="sifre"><br>

<input type="submit" name="login" value="login">

</form>

<?php

}else{

include("bilgi.php");
    if(($_POST['kullanici_adi'] == "$kuladi") and ($_POST['sifre'] == "$sfre") ) {

//oturum başlarken mutlaka session_start komutunu kullanmalıyız

session_start();

//formdan gelen post verilerini sessionlara kaydediyoruz

$_SESSION['kullanici_adi'] = $_POST['kullanici_adi'];
    $_SESSION['login']='ok';
    $_SESSION['sifre'] = $_POST['sifre'];

echo 'oturumunuz baslatildi sayin </b>'.$_SESSION['kullanici_adi'].'</b><br>

Yönetim paneline gitmek için <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=38983929&url=adminindex.php" data-href="adminindex.php">tiklayin</a>';

}

else {

echo 'hatali giris,kullanici adiniz ve sifreniz yanlis';

}

}

?>

şifreli sayfalar
    <?php 

//oturumu başlatıyoruz

session_start();

/*gelen bilgileri bu sayfaya taşıyoruz.eğer bilgi taşınmazsa,mutlaka giriş yapılmamıştır.*/

if ($_SESSION['login'] == 'ok') {
    ?>
    sayfa
    <?php
    }

else {

echo 'illegal giris yaptiniz,lutfen giris yapmak için <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=38983929&url=index.php" data-href="index.php">tiklayin</a>';

}

?>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradhell -- 8 Nisan 2010; 2:21:03 >

• Genel olarak session ile çalışacağın sayfada session_start() fonksiyonunu herzaman en üste yazmanı tavsiye ederim. Bu şekilde bir dene istersen çalışmazsa kodlara detaylı olarak bakabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.