Şimdi Ara

Sessiz HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC'imde 500gb SSD bulunuyor, işletim sistemi ve oyun dosyalarını genelde burada tutuyorum. Video, doküman, resim dosyalarını 7200 RPM samsung hd502ij içinde saklıyorum. Yer sıkıntısından ve sesden kurtulmak için daha büyük ve sessiz bir HDD bakıyorum. WD Blue Dahili Disk, 2TB, 5400RPM, 3.5 inç - WD20EZAZ'yi inceledim data sheet'te 21-26 db arası çalışıyor olarak belirtilmiş, sizce bu disk nasıldır ses konusunda ve 5400 RPM okuma/yazma mevcut disk ile çok faklı olur mu?

1-2TB lık sessiz HDD olarak başka bir öneriniz olabilir mi

• bende wd blue 2 tb yedekleme diski olarak kullanmaktayım gayet sessiz.

Tavsiye ederim. fakat işletim sistemi ve oyunlar için değil. Onun için ssd alınız.

Sessiz HDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 26 Mart 2022; 18:8:32 >
  • Bende de 3 TB olanı var. Benzer şekilde depolama amaçlı kullaniyorum. Geceleri normal masaüstü kullanımında kasada sadece tek egzoz fanı en düşük devirde çalıştığı icin çok sessiz oluyor pc. Sadece o zamanlarda yazma sesi geliyor birazcık. Onun haricinde sesini duymuyorum.
  • Sizlerin kullandığınız EZRZ modeli sanırım o modeller CMR EZAZ modeli SMR'mış bir fark yaratır mı?

• Teknik açıdan CMR üstündür fakat SMR ile CMR farkını araştırıp fiyat/performans konusunda kendiniz karar verebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.