Güneydoğu sınırımızda mayın temizleme ihalesi vardı yıllar önce, israilli bir firma almıştı ihaleyi. Şimdi de İran sınırında mayınlar temizleniyor, her şey program dahilinde ilerliyor. |
Sessiz İstila (2.Bolum Geldi) (10. sayfa)
-
-
Arkadaş. Ne oluyoruz ya bunlar nedir . Bu işin sonu cidden artık ürkütücü hal almaya başladı. nasıl duracak bu iş vallahi anlamadım :(
-
Bas bas bağırıyoruz. Ne Diyoruz..
2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR..
Başta bu AKP ZİHNİYETİ DERHAL GİTMELİDİR..
AKP demek Suriyeli demektir...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jreetizmir -- 5 Mayıs 2022; 11:43:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Asıl sessiz istila filmi bu, bakın nasıl kaçmışlar güzelim yerden(!!) gelmişler topraklarımıza!
Yandaşlar sildirmeden izleyin;
https://www.youtube.com/watch?v=ZHDWvtxh2eQ&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=_J1gqCp6C0s&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu konu siyasetin ta kendisidir. Vatanını sevenler bugüne kadar zaten ses çıkardı bu mevzuya. Akplileri bu duruma ses çıkarmaya ikna etmek için siyaset üstü tanımlaması yapmak acizliktir. Bu soruna ses çıkartanlar ve kendi iki kuruşluk çıkarı için ses çıkarmayanlar vardır. Herkes bunu görmeli ve bilmelidir.
-
Yurt bulamayan her öğrenci için en az 5 mülteci atılmalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mülteci sorunu sınırdan artık tek bir mültecinin bile girmeyeceği ülkesine giden mültecinin asla geri donemeyecegi ve ülkede suçu kesinlesen ki internet ortamında bile yapılmış olsun, tüm mültecilerin derhal sınırdışı edilmesi ile çözülebilir. Yoksa baştan hata olan bu mülteci sorununu hiçbir hükümet 1 sene içerisinde çözemez.
sulu dh trollerı ortalıkda gozukmuyor ? Onursuzlar cıkın 2 kelime yazın .
-
2040 yılında akp başkanı Suriye uyruklu bir şahıs olacak. Buda benim kehanetim.
Erdem 🌾🌾twitter“Kızlarımız vapura binemeyecek mi? İzinsiz görüntüsünü alıyor ve kızın rahatsız olduğu belli oluyor. #Pakistanlı #Afgan Suriyeli/Akif Beki/Sedat Peker Ekrem İmamoğlu/Irkçıyım https://t.co/TSQXjEadil”https://twitter.com/_erdeem_/status/1521903972767961093?t=mAtucAaXTcqvldYjnZKO1A&s=19
İki seçenek var ya bizde gideceğiz bu ülkeden dönmemek üzere, yada bu sığınmacıları geri göndereceğiz. Suriye de savaş bitti geri dönen yok. Afganistandan kaçanlar sığınmacı değil zaten ne olduğu belli olmayan sıkıntılı tipleri, bunların doğumları sınırlandırılmalı, kısıtlanmalası lazım.
-
-
Hükümetin mülteci planlarını aklım almıyor .iş çığrından çıkmaya başlarsa çok farklı ürkütücü yerlere gider.
En kısa sürede hükümet bu soruna temiz bir çözüm bulmalı .
Zafer Partisi'ne veriyoruz o zaman oylari degil mi ?
Zafer partisine oy vererek heba etmeyin oyunuzu alacakları oy 0.5 .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 5 Mayıs 2022; 17:14:3 >
En son İyi parti'ye oy verdim ama oy verme nedenim olan Turk komutanlarin hepsi partiden uzaklastirildi. Reklam amacli gencleri almislar daha 1 tanesinin konusmasini duymadik.
Beni o mecliste temsil eden 1 kisi yok.
Baskanlikta muhalefetin adayina veririm ama mecliste bilmiyorum.
Miting olmadigi surece Umit Ozdag, Osman Pamukoglu ile ayni kaderi mi yasayacak bilemeyiz. Ancak multeci sorunu herkesi etkiliyor herkesi biktirdi.
Kim nasıl bu duruma çözüm bulacak bilemem ama akp nin buna çözümü olmayacak onu anladım .
Şuan sadece izliyoruz ve ilerde başımıza dert olacak diyerek cümleler kuruyoruz ama o gün çok uzak değil. Anlam veremiyorum nasıl böyle bir siyaset izliyor akp aklım almiyor. Birde sempatik gösterme çabaları var. .
Karşı dükkanında Suriyeli kaçak sigara satılıyor diyor öyle deme sen resullahin ummetisin diyor il başkanı .
Bu konuda benim savunacak hiç bir tarafim yok .ama anladığım kadarı ile chp ninde bu konuda kesin söylemleri yok ve planlarıda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 5 Mayıs 2022; 17:45:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X