Şimdi Ara

Sessiz Kasa Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 550 W güç kaynağına sahip ama gerçek anlamıyla sessiz bir masaüstü bilgisayar kasası arıyorum. Fiyatı uçuk olmayan bir tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler...

• Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; uçuk bir fiyat bana göre 500 TL size göre ise 800TL olabilir.

Öncelikle bütçenizi belirtmeniz gerekiyor.

Orta halli bir kasa olarak ta COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas*

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; uçuk bir fiyat bana göre 500 TL size göre ise 800TL olabilir.

Öncelikle bütçenizi belirtmeniz gerekiyor.

Orta halli bir kasa olarak ta COOLER MASTER RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ

Haklısınız, bütçe belirtmeliydim. 300 TL'ye kadar çıkabilirim ama 200 TL civarı çok iyi olur. Ama fiyattan daha önemlisi gerçekten sessiz bir kasa olması. Elimdeki kasayı da Vatan'dan almıştım ama sessiz bir kasa istemek aklıma gelmemişti. Maalesef aldığımdan beri ciddi rahatsız edici sesi var.

Tavsiye ettiğiniz kasayı denediniz mi?

• ferikate F kullanıcısına yanıt
    Bu kasa arkadaşımda var,windows kurulumunu ben yaptım(ama hdd arızalıymış o ayrı konu).

Kasa içerisinde sadece 1 fanlı geliyor.Egzoz fanı yok ama yuvaları var isterseniz takabilirsiniz.(takmalısınız da!)
    Kasa genel olarak sessiz,belkide içersinde 1 fan olduğu içindir,bilemem.

Bu arada;eğer kasanın içi tozlanmış , fanlar eskimiş ise kasanın ses çıkarması normal..
    (yerine tam oturmamış fanlar da ses çıkarır,silikon fan vidalı var deneyin isterseniz)
    Temizliği ihmal etmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas*

Bu kasa arkadaşımda var,windows kurulumunu ben yaptım(ama hdd arızalıymış o ayrı konu).

Kasa içerisinde sadece 1 fanlı geliyor.Egzoz fanı yok ama yuvaları var isterseniz takabilirsiniz.(takmalısınız da!)
    Kasa genel olarak sessiz,belkide içersinde 1 fan olduğu içindir,bilemem.

Bu arada;eğer kasanın içi tozlanmış , fanlar eskimiş ise kasanın ses çıkarması normal..
    (yerine tam oturmamış fanlar da ses çıkarır,silikon fan vidalı var deneyin isterseniz)
    Temizliği ihmal etmemek lazım.

Teşekkür ederim, denemiş olduğunuza göre İstanbul'a dönünce bir bakayım. Fiyatı fena değil yeter ki sessiz olsun. Benim kasa aldığımdan bu yana aynı sesle çalışıyor ama belki de montajında sorun vardır. Olmazsa onu da Vatan'a götürüp baktırayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferikate

Merhaba arkadaşlar, 550 W güç kaynağına sahip ama gerçek anlamıyla sessiz bir masaüstü bilgisayar kasası arıyorum. Fiyatı uçuk olmayan bir tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler...

Sessiz bir pc yapmak için kasa olarak ses yalıtımlı sessiz kasamız Cooler Master Silencio 650 tavsiye edebilirim

http://www.vatanbilgisayar.com/silencio-650-pure-midt-atx-siyah-kasa.html

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6215

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa Tavsiyesi İhtiyacı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.