Şimdi Ara

Sessiz olmak en büyük derdim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
9.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

21 hocam 12 yaşından beri var.

Alıntıları Göster

ah dert etme gerçi 21 yaşında dert etmen normal ama önce kendini böyle kabul et güçlü yönlerini geliştir zaman için olduğu kadr olmadığı zort de gitsin. ben de senin gibiydim çok kafaya takıyordum ama takmayı bırakınca düzeldi gitti.

sessiz olmanın en büyük dezavantajı hakkının yenilmesine karşı çıkamamak ya da gruplardan dışlanmaktır bunları aşarsan problem olmaz. koy g.t.ne rahvan girsin.

• gerçekten ya, insanlar sıfırdan konu açıp konuşabiliyorlarken ne konu açabiliyorum ne tatmin edici cevap verebiliyorum, nefret ediyorum bundan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatım boyunca hiçbir zaman saatlerce konuşacak, konudan konuya geçecek bir yapım olmadı. Bundan da çok şikayetçi değilim. Genel olarak konuşacak olursak bu zaten zaaf değil. Fakat arada ince bir çizgi var.

Eğer haksızlık karşında hakkınızı savunmak için sesinizi çıkartamıyorsanız, hoşlanmadığınız, fikrinizi belirtmeniz gereken bir konuda sesinizi çıkartmıyorsanız durum biraz psikolojik gibi görünüyor. Kısaca konuşmak istemediğiniz biri size "neden hiç konuşmuyorsun?" sorusunu sorduğunda "çünkü paşa gönlüm öyle istiyor" diyebiliyorsanız sorun yok demektir.

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

her bir maddenin birinde kızlar bana düşüyor, zekam şöyle böyle, şu tarzım değil gibi saçma sapan şeylerle açmışın ya la   olum burası erkek forumu, kız tavlama avına çıkarken güzergahı yanlış yere park ediyorsun, yersiz övgüler, ego tatmini ile olmuyor,  

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-65F711D5E

her bir maddenin birinde kızlar bana düşüyor, zekam şöyle böyle, şu tarzım değil gibi saçma sapan şeylerle açmışın ya la   olum burası erkek forumu, kız tavlama avına çıkarken güzergahı yanlış yere park ediyorsun, yersiz övgüler, ego tatmini ile olmuyor,  

Hayatımda yaşadığım olayları yazmışım. Sorunları yazmışım. Yardım istiyorum. EgO TatmInI Ehu ehu Aynen kanka 100 kişiden 100'ünün erkek olduğu yerde 250 gram avına çıktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkol lazım sana.

• Sende bir sorun yok sorun seni böylesin şöylesin diye yargılayanlarda. Herkes her konuda farklıdır, sen sosyal olarak normal olan alışılmış olan yapıdan farklısın ve bu bi deformasyon değil, tamamen yapısal ve normal. Bazı alanlarda toplumdaki "normal" anlayışına uymuyorsun diye niteliksiz veya anormal olmuyorsun.

Starbucks'a gidip elinde ne kitap ne bilgisayar ne telefon olan, ne de karşısında biri daha olan birisi, hiçbir şey yapmazken ve sadece kahvesini içerken "normal" değil gibi gözüküyor ya hani. Aslında en normal olan şey bir kahvecide kahve içmek zaten. Ama psikopat gibi algılanıyor kimisi için, "normal" olana ve herkesin yaptığına uymadığı ve masada oturup sadece kahvesini içtiği için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak ediyorum, sessizliğinize bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunları yaşadım ve yaşıyorum. Daha önce işe girdim ama selamlama faslından sonra konuşacak hicbir şey bulamadigim için iş yerinde sorun oldu. İnsanlar ilk gunden cephe aldı. Uzun süre kalamadım. Şimdi de ise girmem gerekiyor, hangi iş olursa olsun insanlar laflamani istiyorlar. Bir çözüm bulduysanız kendiniz için paylaşın lütfen. Gerçekci cevapları bulmam gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • . 5 dk sonra sen hiç niye konuşmuyorsun diyip yüzünü ekşitti.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.