Şimdi Ara

sessiz psu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütçe max 150tl. aradığım en önemli özellik de sessizlik. yani bu bütçe ile alabileceğim en sessiz psuyu almak istiyorum

zalman zm500-le
    corsair vs450
    xigmatek tauro 500

galiba bunlardan başka alternatif de yok gibi.tavsiyeleri bekliyorum.

not: lütfen bu modelleri kullanmamış olanlar, "arkadaşımda var" cılar yorum yapıp konuyu kirletmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senju hashirama -- 7 Eylül 2014; 15:22:06 >

• mete ben zalmanı kullandım.sessizliği tatmin edici düzeyde. diğer 2 modeli hiç kullanmadığım için onları bilemem ama birbirlerine yakın psular ve giriş seviyesi sessiz bir sistem isteyenler için ideal diye düşünüyorum.
  • ya neye niyet neye kısmet
  • potur kullanıcısına yanıt
    vallahi ne diye geldik ne aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reha Demirbaş

http://www.n11.com/ocz-zs550w-eu-zs-series-550w-80-bronze-psu-guc-kaynagi-P16889392?cid=700501_ocz-zs550w-eu-zs-series-550w-80-bronze-psu-guc-kaynagi-P16889392&ref=akakce&v=1.63.6

bu ürünü aldım ama sessiz değil arkadaşlar geri iade etmeyi düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Reha Demirbaş

http://www.n11.com/ocz-zs550w-eu-zs-series-550w-80-bronze-psu-guc-kaynagi-P16889392?cid=700501_ocz-zs550w-eu-zs-series-550w-80-bronze-psu-guc-kaynagi-P16889392&ref=akakce&v=1.63.6

Fiyat aşırı uygun ama ocz garanti konusunda sıkıntı cikartabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ürünü alalı uzun zaman oldu ve şimdiki oluşan izlenimlerimide paylaşmak istedim.

Öncelikle ben belirtilen gibi üründen ses almıyorum. Gayet sessiz.

Elektirik dalgalanmasında ani git gellerle çok kez zorlanmasına karşı(şebekeden kaynaklı) herhangi bir arıza da yaşatmadı henüz. (10 aydır.)

İşimi görüyormu? Evet fazlasıyla.

Beklentimi de karşıladı mı? Evet.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.