Şimdi Ara

Sessiz ve soğutma için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar bu aralar bilgisayarımdan gelen seslerden iyice rahatsız oldum uzun süre kullanımda çok ses yapmasada yinede rahatsız ediyor
    Sizce nasıl bir yol izlemeliyim işlemci fanını değiştirmek yeterli çözüm olur mu yoksa sessiz kasa diye bahsedilen kasalardan mı almalıyım ?
    Kasam bayağı adi quake kasa isteyen olursa için fotoğrafınıda çekip koyabilirim

İşlemci fanı için bütçem 50-60 TL
    Kasa alıcaksam 100-200 arası
    daha farklı yol izleyeceksem önerilerede açığım

he bide işlemcinin yanında gelen fandan daha iyi soğutursa takımı kolay olursa ne iyi olur benim için

System Model: MCP61M-M3
    Processor: AMD Athlon(tm) II X4 640 Processor (4 CPUs), ~3.0GHz

• urk U kullanıcısına yanıt
    Hem sugutacak hemde sessiz çalışacak, fiyatı'da 50-60 tl olucak, biraz düşünmem lazım.

Şaka bir yana,50-60 TL'ye sessiz ve iyi sugutacak fanlar biraz zor..
    Bütçe zayıf ise! biraz daha bekleyip daha iyisini alın derim.tabi tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • er36po kullanıcısına yanıt
    çok iyi soğutucak değilde hani önceki fandan bi eksiği olmasın sessizlik önemli faktör

sessizlik için peki işlemci fanı değiştirmek yeterlimidir ?
    Hayır, sessizlik icin birtek işlemci fanı ni degistirmek yeterli gelmeyecektir.
    Bence kasaya güzel bir bakım yapın ( tozlar thermal macunlar'ı değiştirin)
    Bos ayarlarına girip fan hızlarını düşünün, dahada sessiz olacaktır.

Biraz zaman keçtikten sonra yeni bir kasa yaparsınız. Ama bütçe sıkıntımız yok ise şimdi yapın tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 9 Mayıs 2014; 18:20:55 >
    yeni kasa derken ? bilgisayar toplama mı ? hocam oyun oynamıyorum amacım sessizlik bütçe ne kadar lazım
  • Dostum, ben satıcı değilim! Nekadar bütçe lazım diye sormuşsun.
    Sen bütçenin belirleyip istediklerini yapacaksın.
    Yanlız sessiz bir kasa için 50-60 tl biraz ayıp bir rakam olur.o yüzde kesenin ağzını biraz daha açacaksın.
    Mesela sessiz çalışabilecek işlemci fanları 100 tl den başlar. +kasa içi fanlar+eğer varsa e.kartı fanı.

estafrullah ben öyle bir idda da bulunmadım şuan elimde 65 TL nakit var kredi kartı ile istediğim parçayı alabilirim yeni limiti 200 TL belirliyorum şimdi öneride bulunabilirmisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SESSİZ KASA İÇİN MALZEMELER!!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben şuan telden giriyorum, zar zor yazıyorum,
    Şöyle birsey yap:TEKNİK DESTEK bölümüne bütçenin belirleyip işlemci Soğutucu aradığını belirt.
    Örnek:işlemci için sessiz fan önerirmisiniz. Adı altında bir başlık yazın. Orada sana kesinlikle bütçeye göre en iyi sogutucuyu onereceklerdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.