Bildirim
Seste devrim! Elgato Wave 3 USB Mikrofon inceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben kablosuza yenilik derim kendi batarya sı olan bluetooh
-
Firma nasıl ayarladiysa bütün yayincilar aynı saatte inceleme paylaşıyor ne güzel İstanbul be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 18 Haziran 2020; 19:42:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Muhtemelen fiyatına sistem toplanır.
-
-
ingiltere de 160 pound, TR'ye 3 bin tl den gelir :)
-
Şu haber başlıklarına hastayım ne demek seste devrim, yanıyor yıklıyor bv. bıktım bu havalı haber başlıklarından.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
160$ amazon da pre-order fiyatı tr de 1500 e yakın olur.
-
Altı üstü firma yeni bir mikrofon modeli çıkartmış atılan başlığa bak "Seste Devrim" aman çok büyük bir devrim!
-
Rode mikrofonun yanindan gecemez
Ulan bende bisey sandim adamlar alt tarafi programinin icine mixer eklemis.haber basligi yaniltici
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlık çok iddalı olmuş :) <br />Bu tarz ürünlerin tamamı semi professional ürün olarak geçmekte , teknik özelliklerde 24 bit 48 Khz detayı üzerinde durulmuş ama bir mikrofonda en önemli detay membran , AD / DA converter'lardır.<br />Seste devrim 1990'larda bitti ...<br />Mikrofon istiyorsan git Neuman al , kompakt ve hesaplı bir ürün arıyorsanda Apogee al başın ağırmasın
-
Seste devrim ne hmmmm
Corsair'i, Elgato'yu seviyoruz ama "devrim" lafı fazla abartı olmuş gerçekten. Yazılımdaki önemli yenilikler sadece kullanım kolaylığı sağlıyor. Ses kalitesine devrim mahiyetinde bir katkısı olduğunu sanmıyorum.
-
Yine mesut çevik yine boş haberleri.Neyse allahtan bu sefer mikrofon konusunda konuşmuş. Oyunlar hakkında konuşmamış iyi bari.
-
Voice meter zımbırtısına çok güzel pratik bir alternatif. Yazılım işi çok kolayştıracak gibi. Fiyat insani değerlerde olsun diyeceğim ama pek umudum yok.
-
millet haber başlığına bakarak girmiş ben mesutun saçlarına bakmak için girdim herkesin derdi başka nedir bu saç dökülmesi arkadaş ya saçları iyi tutmuş hangi kurumda ekim yaptırmıştı hatırlayan var mı ?
-
Gerçek mikrofon incelemesi karşılaştırmayla olur.
Bakınız aynı mikrofon şu videoda nasıl incelenmiş:PodcastageyoutubeElgato Wave 3 USB Mic Review / Test (Compared to Snowball, Yeti, Quadcast, Seiren X, & more)https://www.youtube.com/watch?v=_mLyLh7cN2s
Altı üstü firma yeni bir mikrofon modeli çıkartmış atılan başlığa bak "Seste Devrim" aman çok büyük bir devrim!
|
Firma nasıl ayarladiysa bütün yayincilar aynı saatte inceleme paylaşıyor ne güzel İstanbul be
|
Şu haber başlıklarına hastayım ne demek seste devrim, yanıyor yıklıyor bv. bıktım bu havalı haber başlıklarından.
|
Başlık çok iddalı olmuş :) <br />Bu tarz ürünlerin tamamı semi professional ürün olarak geçmekte , teknik özelliklerde 24 bit 48 Khz detayı üzerinde durulmuş ama bir mikrofonda en önemli detay membran , AD / DA converter'lardır.<br />Seste devrim 1990'larda bitti ...<br />Mikrofon istiyorsan git Neuman al , kompakt ve hesaplı bir ürün arıyorsanda Apogee al başın ağırmasın
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X