bilgisayar kaldırmıyor yada indirken flash oyun fln oynadıysan datalar karışmış olabilir burda rep yok
quote:Orjinalden alıntı: burockcetin resim bu boyle takiliyor lutfen yardım oynamak istiyorum bende bu oyunu Virüs programını ve diğer çalışan programlarını kapatıp yükle.Veri karışıklığı olmuş olabilir.
cdden yüklüosan cd fazla ağır gelmştri takılınca bilgisayarımdan cd yeri duruomu bak yoksa oyunu int den bul
quote:Orjinalden alıntı: burockcetin dialo arkimizin dedigi oldu saolun cok gusel bir oyun ama digimon yakalanmıyor nedense... kardeş digimon net ile yakalanıyor ve netin tanesi 2 +4 bravedir ama senin için daha erken bence digini 31 lvl yap öle yakala derim ama sen bilirsin
quote:Orjinalden alıntı: alex_2 quote:Orjinalden alıntı: burockcetin dialo arkimizin dedigi oldu saolun cok gusel bir oyun ama digimon yakalanmıyor nedense... kardeş digimon net ile yakalanıyor ve netin tanesi 2 +4 bravedir ama senin için daha erken bence digini 31 lvl yap öle yakala derim ama sen bilirsin alex sen galiba iyi biliyorsun oyunu msn ini verirsen beni kasabilirsin ben fazla oynamayı bilmiyorum istiyorsan tabii