Şimdi Ara

Setupa gellll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi ipad konforu vermese de yksnin içinden geçmemi sağlayacak ölüm makinesi ektedir:
    Setupa gellll

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam woodpad iyi mi ?

• Terliksi it kullanıcısına yanıt
    Başka bir grafik tablet deneyimlemedim o yüzden kıyaslamam doğru olmaz. Bir de sahibindende 2.el olarak ekstra uyguna bulunca aldım memnunum. Tasarımını pek beğenmiyorum modern tasarım ilkeleriyle beyaz gri ve siyaha dizdiğim odamda tahta dekoratifi hoş durmuyor ama işimi görüyor wacom alırdım da bunun fiyatının 2 katından fazlaydı bunu aldım sınavdan sonra elden çıkarırım. Eğer içime sinecek kadar iyi bir sıralama yaparsam elimdeki tüm yks itemlerini forumda ücretsiz dağıtacağım bu da dahil.

• kağıt ve kalemin neyi eksik

• Maliyetli ve gereksiz sarf. Keşke yayınevleri internet üzerinden dijital halini uygun fiyata satsalar da pdfe mahkum kalmasak aynı zamanda yayınevlerini de zor duruma sokmasak çünkü dijitalden çözmek çok daha rahat oluyor taşıman gereken yarım kiloluk kitaplar yok istediğini dosyaların arasından seçip açıyorsun. Silmek kolay yazmak kolay. Kağıtta silgi tozunu süpürmek var ucun kırılıp her yeri mahvetmesi var her kitabın ayrı yer kaplamasını bunun için alman gereken dolabı saymıyorum. Ayrıca dijitalde halledilebilecek bir şey için ağaçların kesilmesini gereksiz buluyorum. Gelecekte muhakkak tam dijital sisteme geçilecektir ama ben sürecin hızlandırılması gerektiğini düşünenlerin tarafındayım...

• şükrü akkoyun izliyor max 50k

• fotoğrafa bakarken boynum ağrıdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kanalı pek bilmem zor fonksiyonlar soruları yazdım bu videolar çıktı ama soru fena değildi beğendim.

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    Test çözerken de boynumuz ağrıyor maalesef.
    Acaba laptopu normal pozisyonda tutsam daha mı rahat olur sizce?

• yani ne bileyim ekran dokunmatik değilken niye öyle takla attırdın ekrana anlayamadım. düz yap daha iyi

• taklayageldik T kullanıcısına yanıt
    Test kitabı hissiyatı verebilmesi için ama dediğin givi gereksiz sanırsam

• ne kadar küçük şeylere takılıyosunuz. eleman "test kitabı hissiyatı" vermesi için laptopa takla attırmış şaka mısınız beyler

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt

şimdi ekrana kalemle yazamayacak olmasına rağmen böyle mi yapmış ben mi yanlış anladım

• oglum dijitalden kitap hissiyati alamazsin zaten almak zorunda da değilsin dumduz kullan işte

• aynen öyle yapmış. grafik tablet kullanıyor çünkü

:D

İsixhsixhsxkjsjxhshddhshaj

• eyw hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.