Şimdi Ara

Sevdiğim kız bir apaçiyle çıkmaya başladı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce farklı bir kız konusu açmıştım.Şimdi 2. konu ile karşınızdayım.

Ben geçenlerde bi kıza çıkma teklif ettim ve kabul etmedi.(Ve bu kız için sevgilimden ayrılmıştım...) Hayır gelmedi yani Bana atıyor gibiydi ara ara bakmalar falan bende hem bakışmaların hemde arkadaşların gazına gelerek kıza çıkma teklif ettim ancak sonuç hüsran... Yanındaki .......... kızlar tip tip gülüyorlardı bitek ona sinirim bozulmuştu.Ve bugün gördümki kız başkasıyla çıkıyor tamam olabilir dedim ancak çıktığı çocuk orjinal apaçi.

Yani ne diyeceğim bilemiyorum. Sizlerin değerli görüşlerini almak istedim saygılar iyi bayramlar.

• olmayınca olmuyor panpa boşver zaten kızın kendi salaklığı sanane
  • Evet bazen diyorumki iyiki beni kabul etmemiş ne mal olduğunu anladım yoksa züğürt tesellisi mi yapıyorum ne
  • Güncel.
  • Sen de apaçi ol kızın kalbini kazan.Ne mal olduğunu gördüm diyip kendini avutmaya çalışma.

• armutun iyisini ayılar yer boşver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meksikalı Pala Remzi -- 16 Kasım 2010; 20:33:44 >
  • Eski sevgilimin ahı tuttu galiba...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızların gözünde bir apaçi kadar değerin yok
  • sen kendin ol yeter kızların gönülllerinden her zaman bi apacii yatar..
  • Bu ülkenin %90 nı 20-30 sene sonra gay olacak bu salaklar yüzünden . Bende aynı dertteyim. Bir naz bi hava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bardan Adam -- 16 Kasım 2010; 22:56:59 >
  • SIKMA CANI OKŞA PATLICANI
  • artık kızlar apaçilerden hoşlanıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: __éSér__

Arkadaşlar birkaç gün önce farklı bir kız konusu açmıştım.Şimdi 2. konu ile karşınızdayım.

Ben geçenlerde bi kıza çıkma teklif ettim ve kabul etmedi.(Ve bu kız için sevgilimden ayrılmıştım...) Hayır gelmedi yani Bana iş atıyor gibiydi ara ara bakmalar falan bende hem bakışmaların hemde arkadaşların gazına gelerek kıza çıkma teklif ettim ancak sonuç hüsran... Yanındaki .......... kızlar tip tip gülüyorlardı bitek ona sinirim bozulmuştu.Ve bugün gördümki kız başkasıyla çıkıyor tamam olabilir dedim ancak çıktığı çocuk orjinal apaçi.

Yani ne diyeceğim bilemiyorum. Sizlerin değerli görüşlerini almak istedim saygılar iyi bayramlar.

Kadınlar(kızlar) kötü erkeklerle sevgili,iyi erkeklerle arkadaş olurlar

• --------------------------------------------------------------------------------

Sigara,nargile içerken fotoğraf çekilmeler falan,modifiyeli murat 131 ile fotoğraf çekilmeler profil fotoğraflarını ps lemek ve daha nicesi...
  • bence sorun sende.direk ortada bişey yok sevgilinden ayrılıyosan güvenilir biri değilsin ztn.
  • Bir apaçidir tuttu gidiyor onlar apaçiyse bizde Anti Apaçiyiz o zaman.Bırak o kızın ne mal olduğu zaten çıktığı kişiden belli etmiş kendini.İyiki kabul etmemiş teklifini
  • onlar çok güçlüler ve her yerdeler

profosyonel yardım almalısın

yada esenlerdeki jacksonı takip et

bitlisli ismail ykyı dinliceksin

gerisi gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 17 Kasım 2010; 0:30:25 >

• BİZİM ORDA Bİ LAF VARDIR HAK EDENİ HAYATIMA SOKARIM HAK ETMIYENIN HAYATINA ...... DIYE :D GUZEL LAFTIR :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tin010

BİZİM ORDA Bİ LAF VARDIR HAK EDENİ HAYATIMA SOKARIM HAK ETMIYENIN HAYATINA ...... DIYE :D GUZEL LAFTIR :D

S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.