Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
24.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu kişi dalga geçmiş ama ben içinizi rahat tutmanız için tavsiyelerde bulunayım.

-öncelikle bu devirde öpüşmemiş kız bulursanız hemen evlenin. yani 15-16 yaşında ilk öpüşme yaşanıyor genelde.
    -Herkesin bir ilki olmak zorunda. Kendi ilkinizi siz seçersiniz. bunu öpüşmüş bir kız veya öpüşmemiş bir kız diye ayırabilirsiniz ama o yaşa kadar kimseyle birşey yaşamamış bir kız zor gerçekten.
    -Kaldı ki öpüşme artık normal karşılanır. Geçmişte olan geçmişte kalır. Önemli olan kızın mahrem yerlerinin görülmemesi ve dokunulmamasıdır. Bunu bile kabul eden erkekler var.
    -Uzak mesafe ilişkilerinde güven çok önemlidir. Güvenmiyorsanız pek uzatmayın. Güven varsa emin olun evliliğe kadar da sürülen örnekleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admylmz

adama bak yaaa. bide şerefsiz diyo.

olum sevgili olan insanların öpüşmesi normal.
    hayat bu. ayrılmalarıda normal.
    ama senin gibi bi adamın; sevgilini, sevgilisi iken öpen kişiye şerefsiz demesi anormal.

Aldattığı için öyle bir kelime sarf ettim Arkadaşım !
  • Öpüşmesini dert edenler var... Ortalıkta tek kişiyle birlikte olmuş kız bile bulamıyoruz adam daha önce öpüşmüş triplerinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Çoğu kişi dalga geçmiş ama ben içinizi rahat tutmanız için tavsiyelerde bulunayım.

-öncelikle bu devirde öpüşmemiş kız bulursanız hemen evlenin. yani 15-16 yaşında ilk öpüşme yaşanıyor genelde.
    -Herkesin bir ilki olmak zorunda. Kendi ilkinizi siz seçersiniz. bunu öpüşmüş bir kız veya öpüşmemiş bir kız diye ayırabilirsiniz ama o yaşa kadar kimseyle birşey yaşamamış bir kız zor gerçekten.
    -Kaldı ki öpüşme artık normal karşılanır. Geçmişte olan geçmişte kalır. Önemli olan kızın mahrem yerlerinin görülmemesi ve dokunulmamasıdır. Bunu bile kabul eden erkekler var.
    -Uzak mesafe ilişkilerinde güven çok önemlidir. Güvenmiyorsanız pek uzatmayın. Güven varsa emin olun evliliğe kadar da sürülen örnekleri var.

Arkadaşım mahrem yerlerine kesinlikle eli gitmediğine KUR'AN-a el basarak yemin etti , Ailesinin hatta en cok kız kardeşini sever onun üstüne bile yemin etti inanmam için :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cArty_37 -- 3 Nisan 2012; 16:52:38 >

• şöyle adamları hala takan varmı ya.. facebook kullananlardan nefret ederim zaten birde facebooktan çıkıyoruz diyo yavv... ahahhahahhaha hemde 1 sene
  • Daha önce öpüşmüş, sen öpüşmemişsin. O kız benim malım gibi davranamazsın, ne yaptıysa yapmış. geçmişte kalan olayı irdelemenin mantığı ne. çok istiyorsan boynunu kır çöpe at
  • hoca sen bu kızdan ayrıl.
    senin güvenin sarsılmış bi kere.
    ruhsal olarak aklına geldiği her dönem sıkıntı çekeceksin.
    öyle Kur'an-a el bastırmalar filan.
    onunda kafası karışıyodur şuan.
    ikinize yazık olacak.
  • Hep bir üstünü ya da iki katını düşün. Sadece öpüştüm dediyse biraz daha ilerisini, sadece bir kişiyle birlikte oldum dediyse onu da iki ile çarpıp 2 kişiyle birlikte olduğu sonucuna var. Bayanlar yarı yarıya anlatır erkekler ise ikiye çarpar geçmişinde ki olayları. 4 işlem kadar basit işte kadın erkek ilişkisi.
  • 3 ay ayrı kalınca başkalarına numarasını veren birine nasıl güvenebiliyorsun? Sen de o numara verdiklerinden birisin. Sıradansın bi fazlan yok. Yılda 1 kere görüşmeyle hele hele böyle güven kırıcı şeyler yapmışken yürümesi cok zor. Düşüne düşüne kendini yersin bi o olur
  • Öpüşmek biyere kadar olabilir. Hani ufak bi öpüşmeyle ona ait olmaz. Ama ben şahsen orasını burasını elleten bi kızla hayatta evlenemem. Varsın çirkin olsun ama benim olsun. GÜzel olupta ortalık malı olan kızdan her türlü üstündür benim gözümde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

3 ay ayrı kalınca başkalarına numarasını veren birine nasıl güvenebiliyorsun? Sen de o numara verdiklerinden birisin. Sıradansın bi fazlan yok. Yılda 1 kere görüşmeyle hele hele böyle güven kırıcı şeyler yapmışken yürümesi cok zor. Düşüne düşüne kendini yersin bi o olur

Çok haklısın arkadaşım ..
  • güvenemiyorsan salla gitsin
  • Ne hallere geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

güvenemiyorsan salla gitsin

Güvenmiyorum arkadaşım kaldı ki İstanbul kızlarına hiç güvenmiyorum.
  • Kızın ismini bilsem, bir şekilde iletişime geçer, ne kadar geri kafalı bir adam olduğunu anlatır, ayrılmanıza sebep olurdum. Zira bu ilişkiden (!) kız zararlı çıkacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

güvenemiyorsan salla gitsin

Güvenmiyorum arkadaşım kaldı ki İstanbul kızlarına hiç güvenmiyorum.

salla gitsin o zaman

uzaktan ilişki zor iş

%100 güven gerektirir,karşıdakini çok iyi tanıman gerekir

buda çok uzun bir zaman ve bu zaman içerisinde çekilen bir ton acı demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Tesla_

Boş iş illa esitlik istiyorsan azina tezek sur kizi op;D netten kurulan iliski ne kadar saglam
    Olabilirki...

teyzemle enıstem netten tanıstılar enıstem almanyadan turkıyeye geldı ve cocukları var
  • bak sıkıntı öpüşme degil face de erkeklere tel verip can sıkıntısından muhabbet etmesi ayrıca face de tanıstıgın kıza nasıl güvenebilirsin oğlan buna 5 vakit namazı öğretmiş sonra kızı bırakmış çelişki baya bir büyük . Ben bitir derim yada oğlanı bul olayı birde ondan dinle kesinlikle burda kız suçlu cıkar gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Pan_

quote:

Merhaba Beyler Sevgilimin 3 yıllık bi ilişkisi olmuş ilk sevgilisi imiş ve çocuk kızı aldatmış olaylar ise şöye ; bu Genel olarak aranızda ne olduğu hakkında anlatmasını istedim , kız anlatmaya başladı daha önce kafede 1 dk boyunca falan öpüştük dedi , evime geldi ailem ile tanıstırdım , Bende onun ailesi ile tanıstım aileler tanıstı falan nişanlanmaya dogru az kaldıgını belirtti , sonra cocuk bi ark. evinde kalıyormuş tatile falan gitmiş sanırım köy gibi bi yer , arkadasının kız kardeşi ile köyde adı cıkmıs tabii , cocuk adımız cıktı kız ile bi ilişkim oldu , ayrılmak zorundayım demiş kıza , sonra çocuga hakkımı haram ettim , bir sürü beddua falan okudum dedi , cocuk kıza 5 vakit namaz kıldırmayı öğretmiş , teşvik etmiş ve kız su an 5 vakit namazını kılıyo ve kızla bi ilişki içindeyiz , bazen canımı sıkıyo bu durum hangi durum öpüşme durumu çünkü Ben daha önce hiç birisi ile öpüşmedim ne bileyim bi garip geliyo , bi şerefsiz sevdiğin kızı öpmesi kıskançlık sanırım şuan ki Benm durumum , içim içimi kemiriyo ama kızı da seviyorum , kız ile facebookta tanıştım ve nerede ise 1 senedir konusuyoruz , 1 kere İst'a geldi ve 1 kere görüştük , kız Afyon'da yaşıyor , bi ara kavga ettik 3 ay ayrı kaldık ve bu kız 3 ay içinde facebookta başka erkeklerle konuşmuş numarasını vermiş neden böyle birşey yaptın diye sorduğumda cevabı : Yemin ederim can sıkıntısından yaptım kimse ile aşk sevgi konusunda konusmadım dedi , inandım Bende inanmak zorunda kaldım her neyse su an ilişkimiz var ve kızı hiç arayan soran yok , sizce bu ilişki doğru bi ilişki mi sizlerden fikir almak istiyorum , okuyup değerlendirenlerden şimdiden teşekkür ediyorum !!

Sana eksik anlatmış sadece öpüşmekle yetinmedik çıktıgımız süre zarfında her gece

Yok arkadaşım öyle birşey yapsa söylerdi kaldı kı hangi kız daha önce öpüştüm der ki doğruyu söyler ..

-hangi kız daha önce öpüştüm der?
    Tabii ki! bu sayede senin
    -öyle birşey yapsa söylerdi
    diye düşüneceğini hesaplayan bir kız.

bekaret kontrol edilmeli gereği yapılmalı bence

ne kontrolü direk gereği yapılmalı adam kızla facebooktan tanışmış, 1 defa görmüş "yok artık" desem az kalır. benim içim mi fesat bilmiyorum ama facebook tan bir çocukla tanışıp sevgili olan bir kızın nasıl bir mantığı vardır.(bu arkadaş için de geçerli)

yine iyi adam kızı 1 defa da olsa görmüş. HARUN ABİ çıkma olasılığını elemiş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.