Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
24.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rooftop

Agzindan mi opmus

Bunu yazmak için girenlerdenim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.

Doğru bir ilişki değil , gelene gidene telefon numarası veren , tanımadığı insanlara pas atan biri sana yakışmaz

düzenleme : internetten tanıdığı kıza bir insan nasıl aşık olur nasıl ciddi düşünür ?

gerçek hayatta gerçek kilierle ilişkisi kötü bence.sanaldan tanımadığın insnaalrıs adece beyaz ekrana bakarak yargıalyıp kabul etmiş.bu arkdaşa tavsiyem o kzıdan ayrılıpm ada akıllı bi ililşki kurması
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.

Doğru bir ilişki değil , gelene gidene telefon numarası veren , tanımadığı insanlara pas atan biri sana yakışmaz

düzenleme : internetten tanıdığı kıza bir insan nasıl aşık olur nasıl ciddi düşünür ?

gerçek hayatta gerçek kilierle ilişkisi kötü bence.sanaldan tanımadığın insnaalrıs adece beyaz ekrana bakarak yargıalyıp kabul etmiş.bu arkdaşa tavsiyem o kzıdan ayrılıpm ada akıllı bi ililşki kurması

Alıntıları Göster
    öpüştüyse gene iyi başka bişey yapmadığına dua et

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

öpüştüyse gene iyi başka bişey yapmadığına dua et

Alıntıları Göster
     Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !!

• quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Özet yok mu özet

Özet:

Benim anladığım adam saf ve sosyal fobili. 1 kere gördüğü kıza aşık olmuş. 1 senedir konuşuyorlarmış ama internetten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

Oha öpüşmüş mü?Yok artık aile içi suçlar birimine şikayet etmelisin dostum.

Alıntıları Göster
    Cepte Sevgili Operasyonu : Istanbul
  • öpüşmeden öpüşmeye fark var... Küçük bir busemi yoksa dudaklarını sömürüp cabbur cubbur yiyişmemi hangisini yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 3 Nisan 2012; 17:56:25 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Konu karışık hal almış sahsen ben uzak dururdum, beynini boşuna mesgul edicek bir sürü soru işaretti yine özel hayattınız umarım istediğiniz gibi olur hersey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Daha önce öpüşmesini sorun ettin ama internetten tanıştığı adamla sevgili olmasını sorun etmedin öyle mi?

İnternetten tanışıp sevgili olan Adam Benm zaten arkadaşım.

nabtın be abiii bitirdin beni
  • Olabilir Dua Et Daha Once Sevismemis. Ne Kizlar Var.
    Ama Kocum Ben Sana Bisey Soyleyim mi Seven Insan Oyle Hemen Ayrilir Ayrilmaz Milletle Tanismaya Numara Vermeye Baslamaz. Kardes Sen Bu Kiza Guvenmiyorsun Guvensen Buraya Bunlari Yazma Ihtiyaci Duymazdin. Can Skntisidan BASKA ERKEKLERLE TANISIP NUMARA VEREBILEN Bir Kiza mi Asik Oldun Sen Simdi ???????

Nerede Gorulmus Arkadasim Cani Sklinca Erkeklere Numara Vermek Erkeklerle Tanismak. Hem Namazinda Niyazinda Hemde Can Skntisina Erkeklerle Tanisip Numara Verebiliyor ha. Yazik Sana Cok Yazik..
  • quote:

Alıntıları Göster
    ohaaa :) nası olurda öpüşür yaa. bence öldür
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam şuan içinde bulunduğun ilişki bence doğru değil hem mesafe açısından hemde en ufak bi kavgada 3 ay ayrı kalıp başkalarına numarasını dağıtması konuşması bence çok saçma ki böyle bişey yapan kızdan çok şey beklerim belki o süre içerisinde başkasıyla çıktı ve sana bunu söylememiş olabilir,namaz konusuna gelince Allah kabul etsin herkesin sevabıda günahıda kendine buna bakıp bu kız böyle şeyler yapmaz etmez diye düşünme dünyada insanın başına neler gelebileceği belli değil o yüzden sana tavsiyem bu işi uzatmadan bitir hem sen üzülürsün hemde zaman kaybı

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Daha önce öpüşmesini sorun ettin ama internetten tanıştığı adamla sevgili olmasını sorun etmedin öyle mi?

İnternetten tanışıp sevgili olan Adam Benm zaten arkadaşım.

nabtın be abiii bitirdin beni

Alıntıları Göster
    öpmüş ama sor bakalım aazından mı öpmüş bence ikisi de birbirinin öpmedik yalamadık yerini bırakmamıştır.faceden numara dağıtan kızdan ne beklersin başka.

• Ulan bu kizlar boyle adamlari ne harciyor be. Kiz oynuyor birader uyan, ha bide realiteye gec git koyden bul falan.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ne geri kafalı adamlar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Ne geri kafalı adamlar var ya

Alıntıları Göster

• quote:

Merhaba Beyler Sevgilimin 3 yıllık bi ilişkisi olmuş ilk sevgilisi imiş ve çocuk kızı aldatmış olaylar ise şöye ; bu Genel olarak aranızda ne olduğu hakkında anlatmasını istedim , kız anlatmaya başladı daha önce kafede 1 dk boyunca falan öpüştük dedi , evime geldi ailem ile tanıstırdım , Bende onun ailesi ile tanıstım aileler tanıstı falan nişanlanmaya dogru az kaldıgını belirtti , sonra cocuk bi ark. evinde kalıyormuş tatile falan gitmiş sanırım köy gibi bi yer , arkadasının kız kardeşi ile köyde adı cıkmıs tabii , cocuk adımız cıktı kız ile bi ilişkim oldu , ayrılmak zorundayım demiş kıza , sonra çocuga hakkımı haram ettim , bir sürü beddua falan okudum dedi , cocuk kıza 5 vakit namaz kıldırmayı öğretmiş , teşvik etmiş ve kız su an 5 vakit namazını kılıyo ve kızla bi ilişki içindeyiz , bazen canımı sıkıyo bu durum hangi durum öpüşme durumu çünkü Ben daha önce hiç birisi ile öpüşmedim ne bileyim bi garip geliyo , bi şerefsiz sevdiğin kızı öpmesi kıskançlık sanırım şuan ki Benm durumum , içim içimi kemiriyo ama kızı da seviyorum , kız ile facebookta tanıştım ve nerede ise 1 senedir konusuyoruz , 1 kere İst'a geldi ve 1 kere görüştük , kız Afyon'da yaşıyor , bi ara kavga ettik 3 ay ayrı kaldık ve bu kız 3 ay içinde facebookta başka erkeklerle konuşmuş numarasını vermiş neden böyle birşey yaptın diye sorduğumda cevabı : Yemin ederim can sıkıntısından yaptım kimse ile aşk sevgi konusunda konusmadım dedi , inandım Bende inanmak zorunda kaldım her neyse su an ilişkimiz var ve kızı hiç arayan soran yok , sizce bu ilişki doğru bi ilişki mi sizlerden fikir almak istiyorum , okuyup değerlendirenlerden şimdiden teşekkür ediyorum !!

Şimdi benim anladığım bazı durumlar var yanlışsa söyle:
    -Galiba namazında niyazında bir bayan arıyordun kızı o şekilde birisi olarak tanıyıp da yakınlaştın
    -İlk ilişkinde evliliğe gidiyorsun, çünkü daha önce hiçbir bayanla öpme bakımından yakın bir münasebetin olmamış bile
    -Sadece bir kere yüzyüze görüştüğün bir kişiyle yazışma üzerinden kurduğunuz ilişkinin sağlam olacağına inanıyorsun

Ben de çıktığım bir kızla samimiyeti mesajla kurmuştum, 1 hafta sonra çıkmıştık, o zaman bile 1-2 ay sonra çok sıkıcı gelmişti, sanki kız bana çok uzak görünüyordu. Yani böyle mesajla, yazışmayla, internetten chat'le kurulan bir ilişkinin temelleri sağlam olmaz. Az buz görüştüğünüzde de zaten gezersiniz tozarsınız ondan pek bi şey anlaşılmaz. Ama örneğin üniversite kampüsünde beraber oturduğun, normal bir ortamda rutin olarak muhabbet ettiğin bayan arkadaşlar içerisinde birinden hoşlanırsan, çok daha sağlam temelleri olur o ilişkinin. Gerçekten doğal bir ortamda tanıyıp tanışmış olursun ve birbirlerinin kusurlarını, olaylar karşısında tepkisini vs. görebileceğin bir konumdayken daha iyi seçim yaparsın. Gerçekten torbadan çeker gibi internetten arkadaş seçilmez, ne kadar yazışırsan yazış, benim diyeceğim bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nudu

öpmüş ama sor bakalım aazından mı öpmüş bence ikisi de birbirinin öpmedik yalamadık yerini bırakmamıştır.faceden numara dağıtan kızdan ne beklersin başka.

Alıntıları Göster
    Sana birşey söyliyim mi ?

O dini olayları kullananlar da var bence hemen inanma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scream505 -- 3 Nisan 2012; 22:40:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nudu

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !!

• Baslik yeterince oldurucu olmus, konuyu okumaya gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.