Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
0
Favori
24.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

Oha öpüşmüş mü?Yok artık aile içi suçlar birimine şikayet etmelisin dostum.

Alıntıları Göster
    benimde başıma bu tür bir olay gelmişti, hiç bu durum ile yaşamanızı önermiyorum sürekli aklınızda kalır benden söylemesi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

Agzindan mi opmus

konuya girerken aklıma geldi sonra yazılanları okurken unutmuşum ne aradığımı, birden görünce kahveyi püskürttüm gülmekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azsakallidede -- 3 Nisan 2012; 21:39:33 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    opusmekte ne demek french kiss yapmiş.dil darbesi atmiş.sen ne diyonnnnnnnnnnnnnnn
  • biz kızarkadasın eski sevgilisiyle kız geceleri nasıl muhabbeti kuralım sen adamla öpüştü die yaygara kopar senin 3. Aşamaya geçmen lazım yoksa kızlar konusunda hiç rahatlayamassın
  • quote:

Alıntıları Göster
    sen çok takmadan devam et bence. bu arada da boş durma derim kendi psikolojin için bi kaç kızla daha takıl. baktın ciddiye gidio bu kızla devam ama ben çok güvenme derim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sutlusoda

sen çok takmadan devam et bence. bu arada da boş durma derim kendi psikolojin için bi kaç kızla daha takıl. baktın ciddiye gidio bu kızla devam ama ben çok güvenme derim ;)

Alıntıları Göster
  • hayatimda tanidigim en duzgun kizla internetten tanistim.onun icin kimse internetten tanisilan kizlara guven olurmu demesin,,ha dogrulugu egriligi senin sansinami desem kismetinemi desem artik sana uyani sen sec,,cikmissin burda boyle bir konu acmissin,buradaki yorumlara goremi sekillendireceksin iliskini,,once kendine guvenin olsun,sonra kalbin temiz olsun,ondan sonra ben nekadar duzgunum un,hesabini yap,,ondan sonrada facebooktan tanistigin sevdigin veya sevmeye calistigin kizi yargila,,kiz sana soylemis bikere opustuk diye,ya inanicaksin yada inanmicaksin bukadar basit,,guvenmiyosanda bu isin pesini birakcaksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

quote:

Orijinalden alıntı: _Pan_

quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

Merhaba Beyler Sevgilimin 3 yıllık bi ilişkisi olmuş ilk sevgilisi imiş ve çocuk kızı aldatmış olaylar ise şöye ; bu Genel olarak aranızda ne olduğu hakkında anlatmasını istedim , kız anlatmaya başladı daha önce kafede 1 dk boyunca falan öpüştük dedi , evime geldi ailem ile tanıstırdım , Bende onun ailesi ile tanıstım aileler tanıstı falan nişanlanmaya dogru az kaldıgını belirtti , sonra cocuk bi ark. evinde kalıyormuş tatile falan gitmiş sanırım köy gibi bi yer , arkadasının kız kardeşi ile köyde adı cıkmıs tabii , cocuk adımız cıktı kız ile bi ilişkim oldu , ayrılmak zorundayım demiş kıza , sonra çocuga hakkımı haram ettim , bir sürü beddua falan okudum dedi , cocuk kıza 5 vakit namaz kıldırmayı öğretmiş , teşvik etmiş ve kız su an 5 vakit namazını kılıyo ve kızla bi ilişki içindeyiz , bazen canımı sıkıyo bu durum hangi durum öpüşme durumu çünkü Ben daha önce hiç birisi ile öpüşmedim ne bileyim bi garip geliyo , bi şerefsiz sevdiğin kızı öpmesi kıskançlık sanırım şuan ki Benm durumum , içim içimi kemiriyo ama kızı da seviyorum , kız ile facebookta tanıştım ve nerede ise 1 senedir konusuyoruz , 1 kere İst'a geldi ve 1 kere görüştük , kız Afyon'da yaşıyor , bi ara kavga ettik 3 ay ayrı kaldık ve bu kız 3 ay içinde facebookta başka erkeklerle konuşmuş numarasını vermiş neden böyle birşey yaptın diye sorduğumda cevabı : Yemin ederim can sıkıntısından yaptım kimse ile aşk sevgi konusunda konusmadım dedi , inandım Bende inanmak zorunda kaldım her neyse su an ilişkimiz var ve kızı hiç arayan soran yok , sizce bu ilişki doğru bi ilişki mi sizlerden fikir almak istiyorum , okuyup değerlendirenlerden şimdiden teşekkür ediyorum !!

Sana eksik anlatmış sadece öpüşmekle yetinmedik çıktıgımız süre zarfında her gece

Yok arkadaşım öyle birşey yapsa söylerdi kaldı kı hangi kız daha önce öpüştüm der ki doğruyu söyler ..

Doğruyu mu söylerArkadaşım kızlar hakkında çok fazla bilgin yok sanırım 3yıl çıkacaksın sadece 1 kez öpüşeceksin bu işler böyle yürümez 1 kez öpersin gerisi herzaman gelir bence seni kendine bağlamak için öyle demiş bak işte öpüştüm onuda sana söyledim dürüstüm ayağına benim düşüncem böyle

Harfiyen katılıyorum size ..

• quote:

Alıntıları Göster
    internetten tanıstıgın bir kere yuzyuze gorusup konustugun kızla nasıl bir gelecek bekliyorsun cok merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

internetten tanıstıgın bir kere yuzyuze gorusup konustugun kızla nasıl bir gelecek bekliyorsun cok merak ettim

Alıntıları Göster
    Bak araya mesafe girdiği zaman çok şeyler değişir inan bana kızın mutlaka bir çıkarı vardır. Öpüşmek konusunu kafana fazla takmamaya çalış. Ama dediğim gibi kız senin sandığın kadar masum değildir. İnsanlar başucundaki eşlerine sevgililerine hakım olamıyor tanıyamıyor bende kendini üzme ümitlenme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdarcbn

Bak araya mesafe girdiği zaman çok şeyler değişir inan bana kızın mutlaka bir çıkarı vardır. Öpüşmek konusunu kafana fazla takmamaya çalış. Ama dediğim gibi kız senin sandığın kadar masum değildir. İnsanlar başucundaki eşlerine sevgililerine hakım olamıyor tanıyamıyor bende kendini üzme ümitlenme

Alıntıları Göster
    Yazmadan edemedim. Kendin demişsin 3 ay küs kaldığımızda hemen başkalarıyla konuşmaya, numara vermeye başlamış. Sence bu kıza güvenilir mi? Aklın varsa o kızdan uzak dur. Zaten facebook'tan tanışmışsınız ve çok az görüşmüşsünüz. Yol yakınken vazgeç. Senin gibi kaç kişiyle tanışmıştır kim bilir Facebook'tan..

• quote:

Orijinalden alıntı: F5

Yazmadan edemedim. Kendin demişsin 3 ay küs kaldığımızda hemen başkalarıyla konuşmaya, numara vermeye başlamış. Sence bu kıza güvenilir mi? Aklın varsa o kızdan uzak dur. Zaten facebook'tan tanışmışsınız ve çok az görüşmüşsünüz. Yol yakınken vazgeç. Senin gibi kaç kişiyle tanışmıştır kim bilir Facebook'tan..

Alıntıları Göster
    3 yıl 1 öpüşme
    1 yıl 1 görüşme

denklemin sonucu cool story bro
  • quote:

Alıntıları Göster
    tipik türk kafası. kız tapulu malın mı, altı üstü öpüşmüş, istese çatır çatır sevişirdir de, sana mı kaldı kızın geçmişini irdelemek. bir de internet sevgilisiymişsiniz, 1 yılda 1 kere görüşmek filan, aferin bu kafayla devam et sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

tipik türk kafası. kız tapulu malın mı, altı üstü öpüşmüş, istese çatır çatır sevişirdir de, sana mı kaldı kızın geçmişini irdelemek. bir de internet sevgilisiymişsiniz, 1 yılda 1 kere görüşmek filan, aferin bu kafayla devam et sen.

Alıntıları Göster
    bu konu uzar gider.. boşverin böyle şeylerle uğraşmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

• Yerinde olsam kızın facebook veya msn şifresini bir yerden ne yapıp edip kırarım sonra incelerim zaten ortaya çıkar kimlerle konuştuğu,kız milletine güven olmaz şeytan gibiler tecrübe konuşuyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Annene söyle sana acil olarak iyi bir aile kızı bulsun evlendirsin sana görücü usulü yakışır ;)
  • quote:

Alıntıları Göster
    O Kızın anlattıklarının % 60 Eksik yada yalandır.. Bırakın Bu sanal muhabetini bende sanalda tanıştım kızım evinde 5 gün kaldım vs vs ama yine uzun sürmedi..
  • quote:

Alıntıları Göster

senle sevgiliyken başkasıyla öpüşse anlıcam da...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kızlar yaşadıklarının sadece yüzde birini anlatırlar, içini karartmak gibi olmasın ama gerçek budur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.