Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
178
Cevap
0
Favori
24.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cArty_37

quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

Eee nolmuş öpüştüyse? Aşın artık şunları yahu. Sen öpüşmemişsin, sevgilisizmişsin ama kız değilmiş. Niye kıskanıyorsun ki?

Benmde oldu ama öpüşmedim sadece öptüm ( yanak , boyun ve alnından )

• ben hayır diyorum
  • göze uzak olan gönlede ırak olur nereden bileceksin afyon da ne yaptığını
  • 1. Yasin kac ?
    2. Asin artik su despotlugu, bir kizla birlikte olurken ilk olmak istemez cogu erkek , ama boyle durumlarda erkek bakirse onunda ilk olmasini ister kaldi ki bu despotluktan baska birsey degildir.
    3. Internetten tanistin , 1 kere gorustun. Guzelmis bende denemek isterim boyle bir iliski. Bence burayi bir kez daha dusun genc
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

konu disi anaokulu seviyesine dustu

nick mesaj uyumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

quote:

Orijinalden alıntı: Xrict

Özet yok mu özet

Özet:

Benim anladığım adam saf ve sosyal fobili. 1 kere gördüğü kıza aşık olmuş. 1 senedir konuşuyorlarmış ama internetten.

+1 + sesli güldüm ayrıca o avatar ne ya
  • facebook
  • Yorumları okumadım ama sadece öpüştüğünü sanmıyorum bırak o kızı. Ayrıca 1 dk öpüşme nedir la .

Durumun bu kardeş ;
     Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !!
  • AZINDAN MI ÖPMÜŞ???

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zehr-i Sükut

Hocam şuan içinde bulunduğun ilişki bence doğru değil hem mesafe açısından hemde en ufak bi kavgada 3 ay ayrı kalıp başkalarına numarasını dağıtması konuşması bence çok saçma ki böyle bişey yapan kızdan çok şey beklerim belki o süre içerisinde başkasıyla çıktı ve sana bunu söylememiş olabilir,namaz konusuna gelince Allah kabul etsin herkesin sevabıda günahıda kendine buna bakıp bu kız böyle şeyler yapmaz etmez diye düşünme dünyada insanın başına neler gelebileceği belli değil o yüzden sana tavsiyem bu işi uzatmadan bitir hem sen üzülürsün hemde zaman kaybı

İmzanızdaki arkadaşla konu sahibi arkadaşı bi an yanyana düşündüm de

• öpüşmüşse elleşmiştir elleşmişse de ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Özet ?

Kıza erkek sinek konmuş :)

@AvantiLazio "öpüşmüşse elleşmiştir elleşmişse de ..."
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Daha önce öpüşmesini sorun ettin ama internetten tanıştığı adamla sevgili olmasını sorun etmedin öyle mi?

İnternetten tanışıp sevgili olan Adam Benm zaten arkadaşım.

• quote:

Merhaba Beyler Sevgilimin 3 yıllık bi ilişkisi olmuş ilk sevgilisi imiş ve çocuk kızı aldatmış olaylar ise şöye ; bu Genel olarak aranızda ne olduğu hakkında anlatmasını istedim , kız anlatmaya başladı daha önce kafede 1 dk boyunca falan öpüştük dedi , evime geldi ailem ile tanıstırdım , Bende onun ailesi ile tanıstım aileler tanıstı falan nişanlanmaya dogru az kaldıgını belirtti , sonra cocuk bi ark. evinde kalıyormuş tatile falan gitmiş sanırım köy gibi bi yer , arkadasının kız kardeşi ile köyde adı cıkmıs tabii , cocuk adımız cıktı kız ile bi ilişkim oldu , ayrılmak zorundayım demiş kıza , sonra çocuga hakkımı haram ettim , bir sürü beddua falan okudum dedi , cocuk kıza 5 vakit namaz kıldırmayı öğretmiş , teşvik etmiş ve kız su an 5 vakit namazını kılıyo ve kızla bi ilişki içindeyiz , bazen canımı sıkıyo bu durum hangi durum öpüşme durumu çünkü Ben daha önce hiç birisi ile öpüşmedim ne bileyim bi garip geliyo , bi şerefsiz sevdiğin kızı öpmesi kıskançlık sanırım şuan ki Benm durumum , içim içimi kemiriyo ama kızı da seviyorum , kız ile facebookta tanıştım ve nerede ise 1 senedir konusuyoruz , 1 kere İst'a geldi ve 1 kere görüştük , kız Afyon'da yaşıyor , bi ara kavga ettik 3 ay ayrı kaldık ve bu kız 3 ay içinde facebookta başka erkeklerle konuşmuş numarasını vermiş neden böyle birşey yaptın diye sorduğumda cevabı : Yemin ederim can sıkıntısından yaptım kimse ile aşk sevgi konusunda konusmadım dedi , inandım Bende inanmak zorunda kaldım her neyse su an ilişkimiz var ve kızı hiç arayan soran yok , sizce bu ilişki doğru bi ilişki mi sizlerden fikir almak istiyorum , okuyup değerlendirenlerden şimdiden teşekkür ediyorum !!

kardeşim sen kendi agzınla söyluyorsun sence mantıklı mı? evlenince güvenebilecekmisin arkanı döndügünde facebooktan yazışıp numarasını veremdigine emin olabilecekmisin. ayrıca namaz kılmakla dogrulugun bir alakası yok insanların sevapları ayrı yazılır günahları ayrı. kimse namaz kılıyor diye dogru dürüst degildir. sana tavsiyem yol yakınken gel vazgeç bu sevdadan. can sıkıntısından facebookdan numara dagıtan kızdan hayır gelir mi?

• Kısaca o ilişkiden bir cacık olmaz.
  • bence konuya anket ekle. evet hayır ona göre karar ver

• Aklıma şahanın bu videosu geldi
    Senin Karıyı Yiyolar,Şu Köşe Başında Hemde Feci Yiyolar, Şurda 2,3 Tane Takım elbiseli adam senin karıyı yio hemde hoplatıyo :D
  • 3 yıl çıkmış ve 1 kere öpüşmüş, arkasından beddular edecek kadar da hallenmiş kız. Yemezler hocam. 3 yılda sadece öpüşmesine inanmak ilginç. Gerçi hiç öpüşemeyen bile biri olduğunu varsayınca, bunlara inanmanı yadırgamamak daha doğru olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Orijinalden alıntı: Zehr-i Sükut

Hocam şuan içinde bulunduğun ilişki bence doğru değil hem mesafe açısından hemde en ufak bi kavgada 3 ay ayrı kalıp başkalarına numarasını dağıtması konuşması bence çok saçma ki böyle bişey yapan kızdan çok şey beklerim belki o süre içerisinde başkasıyla çıktı ve sana bunu söylememiş olabilir,namaz konusuna gelince Allah kabul etsin herkesin sevabıda günahıda kendine buna bakıp bu kız böyle şeyler yapmaz etmez diye düşünme dünyada insanın başına neler gelebileceği belli değil o yüzden sana tavsiyem bu işi uzatmadan bitir hem sen üzülürsün hemde zaman kaybı

İmzanızdaki arkadaşla konu sahibi arkadaşı bi an yanyana düşündüm de

Haklısın hocam ama Orçun karakterini sevdiğim için koydum

• ben bu forumda 100e yakın kız konusu okudum.ama gördüğüm okuduğum en saçma en mal konu bu
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.