Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
24.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Augias

Kızlar yaşadıklarının sadece yüzde birini anlatırlar, içini karartmak gibi olmasın ama gerçek budur.

Alıntıları Göster
    hazır ön sevişilmiş hatun daha ne istiyon la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

Oha öpüşmüş mü?Yok artık aile içi suçlar birimine şikayet etmelisin dostum.

Alıntıları Göster
    yemiştir de o.

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dış kapının iç mandalı -- 4 Nisan 2012; 0:01:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dış kapının iç mandalı

yemiştir de o.

:)))) Çok acımasızca olmuş bu :))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirazUye

quote:

yemiştir de o.

Alıntıları Göster
    Ne saçmalıyosun ve kaç yaşındasın? umarım sadece öpüşmüşlerdir hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: BirazUye

quote:

yemiştir de o.

Alıntıları Göster
    kizin gunahini almayalim genede 3 yil birisiyle lişkisi olmus ve sana opustuklerini soyleyebiliyorsa gerisini dusunemiyorum ben ki birde nişanlanmişlar nasilsa evlenicez diyip belki ilişkiye girmemiştirler ama yaanii nese anladin haci sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

Agzindan mi opmus

Yorumsuz
  • quote:

Alıntıları Göster
    insanlığa karşı olan ümidimi böyle topicler öldürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.

Doğru bir ilişki değil , gelene gidene telefon numarası veren , tanımadığı insanlara pas atan biri sana yakışmaz

düzenleme : internetten tanıdığı kıza bir insan nasıl aşık olur nasıl ciddi düşünür ?

Arkadaş açıklamış. Öpüşme olayından önce bu durum var. Bunlar olmasa öpüşme durumu da sana kalmış. Ha şu da var, bunlar olmasa öpüşme durumu da olmazdı büyük ihtimal. Eğer yine de olmuşsa kızın gerçekten değiştiğine inanman gerekir. İnsanlar hiç değişmez, değişmiş gibi davranırlar.

Kısır döngü bu, çıkamadım içinden Hiç bilmemek daha mı iyi olurdu ki?

• Sadece opusmus ise iyi
  • İlk öpüştüğüm kişiydi, o.
    Dudakları dudaklarımdayken,
    Söylediği sözü hatırlayınca gülümseme oluşur yüzümde engel olamam.
    'Sen öpüşmeyi bilmiyorsun ki'

......Evet
    Bilmiyorum.
    Ama hiç şüphesiz ki sana koca bir masumiyet sunabilirm, ki sundum!

Olmadı Aşkları da ticarete döktüler artık.
    Her sevgili tecrübeli eleman arıyor.
    Şimdi söyle !
    Aşkına layık olmam için kaç referans göstermem gerekiyor ?

Bunu yazmak için girdim.
  • ne saf adamlar var su dunyada ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: oezturk

İlk öpüştüğüm kişiydi, o.
    Dudakları dudaklarımdayken,
    Söylediği sözü hatırlayınca gülümseme oluşur yüzümde engel olamam.
    'Sen öpüşmeyi bilmiyorsun ki'

......Evet
    Bilmiyorum.
    Ama hiç şüphesiz ki sana koca bir masumiyet sunabilirm, ki sundum!

Olmadı Aşkları da ticarete döktüler artık.
    Her sevgili tecrübeli eleman arıyor.
    Şimdi söyle !
    Aşkına layık olmam için kaç referans göstermem gerekiyor ?

Bunu yazmak için girdim.
    öncelikle burada dar kafalısın diyen arkadaşlara sesleniyorum başkalarının düşüncelerine saygı duymayarak bence siz dar kafalılık yapıyosunuz herkesin istekleri hayalleri farklı öpüşmemiş kız isteyen birisi çok mu anormal ha bulur yada bulamaz orası başka sende o adamın istediği bi kızı istemeyebilirsinki buda sana dar kafalı denme lüksünü doğurmaz...

olaya gelince kardeş güven olmazsa sevgide saygıda hiçbirşey olmaz 3 yıl ilişki yaşayan bir kız emin ol öpüşmeden ilerisine gitmiştir eğer içinde güvensizlikle alakalı küçücük birşey varsa bırak kızı kafan rahat olsun yoksa kendini bitirirsin ilerde ne kızdan vazgeçersin nede kıza güvenirsin hayatın s...

• Anası öpülmemiş kız arıyorum bende hala bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

Merhaba Beyler Sevgilimin 3 yıllık bi ilişkisi olmuş ilk sevgilisi imiş ve çocuk kızı aldatmış olaylar ise şöye ; bu Genel olarak aranızda ne olduğu hakkında anlatmasını istedim , kız anlatmaya başladı daha önce kafede 1 dk boyunca falan öpüştük dedi , evime geldi ailem ile tanıstırdım , Bende onun ailesi ile tanıstım aileler tanıstı falan nişanlanmaya dogru az kaldıgını belirtti , sonra cocuk bi ark. evinde kalıyormuş tatile falan gitmiş sanırım köy gibi bi yer , arkadasının kız kardeşi ile köyde adı cıkmıs tabii , cocuk adımız cıktı kız ile bi ilişkim oldu , ayrılmak zorundayım demiş kıza , sonra çocuga hakkımı haram ettim , bir sürü beddua falan okudum dedi , cocuk kıza 5 vakit namaz kıldırmayı öğretmiş , teşvik etmiş ve kız su an 5 vakit namazını kılıyo ve kızla bi ilişki içindeyiz , bazen canımı sıkıyo bu durum hangi durum öpüşme durumu çünkü Ben daha önce hiç birisi ile öpüşmedim ne bileyim bi garip geliyo , bi şerefsiz sevdiğin kızı öpmesi kıskançlık sanırım şuan ki Benm durumum , içim içimi kemiriyo ama kızı da seviyorum , kız ile facebookta tanıştım ve nerede ise 1 senedir konusuyoruz , 1 kere İst'a geldi ve 1 kere görüştük , kız Afyon'da yaşıyor , bi ara kavga ettik 3 ay ayrı kaldık ve bu kız 3 ay içinde facebookta başka erkeklerle konuşmuş numarasını vermiş neden böyle birşey yaptın diye sorduğumda cevabı : Yemin ederim can sıkıntısından yaptım kimse ile aşk sevgi konusunda konusmadım dedi , inandım Bende inanmak zorunda kaldım her neyse su an ilişkimiz var ve kızı hiç arayan soran yok , sizce bu ilişki doğru bi ilişki mi sizlerden fikir almak istiyorum , okuyup değerlendirenlerden şimdiden teşekkür ediyorum !!

cafedekiler 1 dakka boyunca bişe demedilermi izledilermi yua resmen ayak üstü neyse şimdi bi 15 gün daha yemeyim

• Uzak dur kardeşim canın yanar. 3 yılda 1 kere öpüşmüş öylemi Her fırsatta başkalarıyla konuşur ve sana sadece zaman geçsin diye yaptım der. Yol yakınken yap bişiyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeşil yol

Uzak dur kardeşim canın yanar. 3 yılda 1 kere öpüşmüş öylemi Her fırsatta başkalarıyla konuşur ve sana sadece zaman geçsin diye yaptım der. Yol yakınken yap bişiyler
    98876543.konu

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !!

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

konu disi anaokulu seviyesine dustu

nick-mesaj
  • quote:

Alıntıları Göster
    Senin iş olmaz sen git
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Senin iş olmaz sen git

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

Alıntıları Göster
    namaz olayı ne alaka onu anlayamadım ben.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.