Şimdi Ara

Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
24.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan, ne insanlar var adam bi kere gordugu kiza asik olmus. bide opusdu diye sitemde bulunuyor.
  • Agzindan mi opmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

Merhaba Beyler Sevgilimin 3 yıllık bi ilişkisi olmuş ilk sevgilisi imiş ve çocuk kızı aldatmış olaylar ise şöye ; bu Genel olarak aranızda ne olduğu hakkında anlatmasını istedim , kız anlatmaya başladı daha önce kafede 1 dk boyunca falan öpüştük dedi , evime geldi ailem ile tanıstırdım , Bende onun ailesi ile tanıstım aileler tanıstı falan nişanlanmaya dogru az kaldıgını belirtti , sonra cocuk bi ark. evinde kalıyormuş tatile falan gitmiş sanırım köy gibi bi yer , arkadasının kız kardeşi ile köyde adı cıkmıs tabii , cocuk adımız cıktı kız ile bi ilişkim oldu , ayrılmak zorundayım demiş kıza , sonra çocuga hakkımı haram ettim , bir sürü beddua falan okudum dedi , cocuk kıza 5 vakit namaz kıldırmayı öğretmiş , teşvik etmiş ve kız su an 5 vakit namazını kılıyo ve kızla bi ilişki içindeyiz , bazen canımı sıkıyo bu durum hangi durum öpüşme durumu çünkü Ben daha önce hiç birisi ile öpüşmedim ne bileyim bi garip geliyo , bi şerefsiz sevdiğin kızı öpmesi kıskançlık sanırım şuan ki Benm durumum , içim içimi kemiriyo ama kızı da seviyorum , kız ile facebookta tanıştım ve nerede ise 1 senedir konusuyoruz , 1 kere İst'a geldi ve 1 kere görüştük , kız Afyon'da yaşıyor , bi ara kavga ettik 3 ay ayrı kaldık ve bu kız 3 ay içinde facebookta başka erkeklerle konuşmuş numarasını vermiş neden böyle birşey yaptın diye sorduğumda cevabı : Yemin ederim can sıkıntısından yaptım kimse ile aşk sevgi konusunda konusmadım dedi , inandım Bende inanmak zorunda kaldım her neyse su an ilişkimiz var ve kızı hiç arayan soran yok , sizce bu ilişki doğru bi ilişki mi sizlerden fikir almak istiyorum , okuyup değerlendirenlerden şimdiden teşekkür ediyorum !!

Başlığı gören okumadan cevap yazıp gidiyor. Öpüşmesi sorun değil ama burada başka şeyler var. Kızın ayrılış sebebi olarak anlattığı hikaye çok bayat geldi. Aldatan adam başka biriyle ilişkim oldu ayrılmamız gerekiyor dermi çok saçma. Bence öpüşmekten çok daha ileriye de gitmiş olabilir diye düşündüm ama kötü olan yalan söylemesi. Face de başkalarına telefon vermesi konuşması zaten cabası yanlış anlama ama birileriyle gayrimeşru ilişkiye girip kendini birine yamamaya çalışan bu tarz insanlar vardır. Kesin böyledir diye bir şey söylenemez ama şahsi fikrimce hiç samimi bulmadım bu konularda hassas biriysen ilerde çok üzülürsün bence yol yakınken durumu kurtarmaya bak.

• Herhalde bu hala öpüşerek hamile kalındığını zannediyor.Çocukkendi onlar arkadaşım.Kaç yaşındasın 7 mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magicool

quote:

Merhaba Beyler Sevgilimin 3 yıllık bi ilişkisi olmuş ilk sevgilisi imiş ve çocuk kızı aldatmış olaylar ise şöye ; bu Genel olarak aranızda ne olduğu hakkında anlatmasını istedim , kız anlatmaya başladı daha önce kafede 1 dk boyunca falan öpüştük dedi , evime geldi ailem ile tanıstırdım , Bende onun ailesi ile tanıstım aileler tanıstı falan nişanlanmaya dogru az kaldıgını belirtti , sonra cocuk bi ark. evinde kalıyormuş tatile falan gitmiş sanırım köy gibi bi yer , arkadasının kız kardeşi ile köyde adı cıkmıs tabii , cocuk adımız cıktı kız ile bi ilişkim oldu , ayrılmak zorundayım demiş kıza , sonra çocuga hakkımı haram ettim , bir sürü beddua falan okudum dedi , cocuk kıza 5 vakit namaz kıldırmayı öğretmiş , teşvik etmiş ve kız su an 5 vakit namazını kılıyo ve kızla bi ilişki içindeyiz , bazen canımı sıkıyo bu durum hangi durum öpüşme durumu çünkü Ben daha önce hiç birisi ile öpüşmedim ne bileyim bi garip geliyo , bi şerefsiz sevdiğin kızı öpmesi kıskançlık sanırım şuan ki Benm durumum , içim içimi kemiriyo ama kızı da seviyorum , kız ile facebookta tanıştım ve nerede ise 1 senedir konusuyoruz , 1 kere İst'a geldi ve 1 kere görüştük , kız Afyon'da yaşıyor , bi ara kavga ettik 3 ay ayrı kaldık ve bu kız 3 ay içinde facebookta başka erkeklerle konuşmuş numarasını vermiş neden böyle birşey yaptın diye sorduğumda cevabı : Yemin ederim can sıkıntısından yaptım kimse ile aşk sevgi konusunda konusmadım dedi , inandım Bende inanmak zorunda kaldım her neyse su an ilişkimiz var ve kızı hiç arayan soran yok , sizce bu ilişki doğru bi ilişki mi sizlerden fikir almak istiyorum , okuyup değerlendirenlerden şimdiden teşekkür ediyorum !!

arkadaşım yanlış anlamazsan bişey sorucam kız bakire mi?

O kadar incelemedm kızı arkadaşım , sadece 1 kez öpüştüm dedi zaten daha önce ilişkisi olan cocukta 5 vakit namazını kılan bi cocukmuş durum bu

hımm anladım yalnız eger ayrıldıınız 3 ay boyunca başkalarına face ten numarasını fln fln vermişse ilerde herhangibir problemde daha farklı şeylerde yapabilir güven vermeyen bitavır bence kurtul derim eğer seviyosan çünkü seni katil de eder bu kadar sevgine çokta aşırı üzer sonradan ama öölesine takılıyorum keyfime bakıyorum diyosan ki takıl derim ama sevdiğini sööledin o yüzden bence inceldiği yerden kopsun boynuz yeme derim ben arkadaşım kendi düşüncem yinede sen bilirsin temeli sağlam olmayan bi ilişki...

• sizin gibileri anlamıyorum.yok msn den cıkıyoruz faceden cıkıyoruz.arkadasım beraber vakit geciremedikten sonra hangi cıkmadan bahsediyorsun sen.
  • konu disi anaokulu seviyesine dustu
  • Sen de birini öp ve kızdan sakla. Ödeşmiş olursunuz.
  • dafuq did I just read?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Pan_

quote:

Sana eksik anlatmış sadece öpüşmekle yetinmedik çıktıgımız süre zarfında her gece

Yok arkadaşım öyle birşey yapsa söylerdi kaldı kı hangi kız daha önce öpüştüm der ki doğruyu söyler ..

-hangi kız daha önce öpüştüm der?
    Tabii ki! bu sayede senin
    -öyle birşey yapsa söylerdi
    diye düşüneceğini hesaplayan bir kız.

• ayrıl ondan.
  • Yalnız öpüştüm diyen kızlar mutlaka daha fazlasını yapmış oluyor hep

bilgin olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snap!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Pan_

quote:

Sana eksik anlatmış sadece öpüşmekle yetinmedik çıktıgımız süre zarfında her gece

Yok arkadaşım öyle birşey yapsa söylerdi kaldı kı hangi kız daha önce öpüştüm der ki doğruyu söyler ..

-hangi kız daha önce öpüştüm der?
    Tabii ki! bu sayede senin
    -öyle birşey yapsa söylerdi
    diye düşüneceğini hesaplayan bir kız.

bekaret kontrol edilmeli gereği yapılmalı bence

• kutuna git
  •  Sevdiğim Kız Daha Önce Öpüşmüş !!

Söz konusu kız oldugu zaman güvenmek zor büyük ihtimal durum böyle bişeydir.

( Okumadan yazdım simdi yukarı cıkıp okurum mesajı )

Edit : Okudum ve okumadan dogru tespit yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 3 Nisan 2012; 16:37:50 >

• M den sonrasini okumadim
  • Ciddi soracam. Mal misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vermedigine sukret
  • adama bak yaaa. bide şerefsiz diyo.

olum sevgili olan insanların öpüşmesi normal.
    hayat bu. ayrılmalarıda normal.
    ama senin gibi bi adamın; sevgilini, sevgilisi iken öpen kişiye şerefsiz demesi anormal.
  • Oha öpüşmüş mü?Yok artık aile içi suçlar birimine şikayet etmelisin dostum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.