Şimdi Ara

Sevdiğim kız neden böyle yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size içinde olduğum ve kafamu karıştıran bir durumu anlatacam.
    Bizim sınıfa 10.sinifta sınıfa çok güzel bir kız geldi. Kızdan hoşlanıyor gibiydim onla konusunca dilim tutuluyordu. Ben utangaç biriyim zaten kızla neredeyse hiç konuşmadım. Aslında sınıfta herkesle muhabbetim var ama o kızla hiç olmadı yani bir sene boyunca konuştuğumuz 10dk anca sürer. Kıza instadan takip isteği attım kabul etti ama o beni etmemişti sonra aradan bir ay geçti takip isteği attı kabul ettim artık beni takip ediyordu. Sürekli takipçilerimde onun ismini görünce mutlu oluyordum derken bu mutluluk çok fazla surmedi 3-4 gün sonra takipten çıkmıştı ve ben onu takip etmeye devam ettim .Canlı yayın açıyordu girdiğimde hoşgeldin bile demiyordu. Böylece 10.sinif bitti. 11.sinifa geçecez ben sayısal seçtim o eşit ağırlık seçti böylece sınıflar ayrıldı.11.sinifta çoğu tanımadığım kişilerdi ama iyi arkadaş olduk kızı unutmuştum bile. Okula gidiyoruz işte 11.siniftayiz 15 tatil geldi derken sonrada bu korona belası çıktı okul iptal oldu ikinci dönem full gitti yani. Kızı takip ediyorum fotolarını beğeniyorum bu arada benim boyum 11. Sınıfta 1.65 kilom 47 falandı yani çok zayıf ve kısaydim. Boyum 180e yaklaştı ve halen uzuyor sesim değişti falan 55kg civariyim ama hala çok zayıfım işte kolum full damar. Anlayacağınız korona sürecinde baya değiştim. 12.sinif olduk okula gidecez haftada iki gün okula gidiyoruz. Takıldığım bir tane arkadaş var zaten onla bahçeye iniyoz bankta oturuyoruz, kız arkadaşlarıyla 4-5 metre önümüze geliyorlar arkası dönük bir şekilde arkadaşlarıyla konuşuyorlar. Her ders aşağı ineriz biz onlarda iniyorlar. Bizim sinif üst katta, kız sürekli orta katta arkadaşlarıyla konuşurken üst kata çıkarken göz göze geliyoruz. Okulun içinde gezerken göz göze geliyoruz ikimizde kaçırıyoruz. Sınıf defteri toplamak için özellikle bizim sinifa geliyor. Canlı yayınına girdiğimde hoşgeldin diyor :) hiç okula bu kadar istekli gitmemiştim gidesim geliyor kendime özen gösteriyorum kılığıma kıyafetime saçıma dikkat ediyorum her şey çok heyecanlı ve birden korona vakaları yine artıyor ve seve seve gittiğim okul kapandı bir ay boyunca fotolarını beğeniyorum storylerine bakıyorum. Instagram'dan hala tek taraflı takip ediyorum sonra düşünüyorum kıza kendimi takip ettirmeliyim ki benim fotolarimi storylerimi görüp dahada bağlansın diye düşünüyorum ve bu kız bana durduk yere istek atamıyor ben takipten cikiyim bir hafta sonra yine atıyım o zaman beni takip eder diye düşünüp takipten cikiyorum bir hafta sonra atıyorum kız ne onaylıyor ne reddediyor 1gun oldu isteği atalı arkadaşımın erkek kardeşini bile takip ediyor bir zamanlar sınıf arkadaşı olan kişiyi kabul etmiyor. Acaba kız benim isteğimi neden kabul etmiyor?
    Sizin düşünceleriniz nelerdir?
    (Çok karışık oldu ama ilk yazım ondan olsa gerek)

• Up
  • demek ki hoşlanmıyor kardeşim sence yeterince açık değil mi ? o göz göze gelme olaylarını çok yaşadım sonunda hiçbir cacık olmuyor. ben isteyen kızın öyle bir yürüme tekniklerini gördüm ki aklın hayalin durur. sen kilo almaya bak ünide o boyla çok manita ayıklarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Sağolasın abi zaten amacım burada sana aşık o kız mesajlarını alıp mutlu olmak falan değil. Amacım ne yapmak istiyor bunu öğrenmekti. Yardımın için çok teşekkürler.
    Abi takip isteğini geri cekiyim mi?
  • Profile 3-5 şekil fotonu koy acaba ne fotosu var diye merak edip kabul eder zaten
  • rica ederim. bazen biz erkekler fazla kaptırdığımız için en ufak bir bakışı bile bir şey sanıyoruz. o yüzden uyarmak istedim. benden sana bir tavsiye, kızı arkadaş olarak aklına yerleştir ve o zamanki konuşmalarına bak. ne kadar rahat kasmadan konuştuğunu farkedeceksin. bizzat tecrübeyle sabittir :)

ayrıca güzel üslubun için ben teşekkür ederim. umarım dilediğince olur her şey  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çekme bence kendi kendine havalara girmesin. ne zaman kabul ederse artık. baktın 1 hafta 10 gün geçti hala ses yok o zaman çek

• Aslında var fotolarım güzel duruyor yada bana öyle geliyorlar :)
    Tamam abi hayırlı geceler.
  • Dostum kadin milletini asla anlayamazsin. Her boku yaparlar sirnaşirlar ellerler okşarlar ama teklif edersin ya ben şuan oyle birsey dusunmuyorum derler. Goz goze gelme olaylarini fazla kafaya takma daha yasin kucukmus gerçi kadinlar bizden daha azgin bunu unutma. İlerde anlayacaksin. Kiz seni istiyorsa yanina gelir her şeyi yapar sana merak etme
  • Fitmans kullanıcısına yanıt
    Anladım abi çok sağol<3
  • Bunu okuyacak kadar ne yaşadınız

• Çamgölgesi Ç kullanıcısına yanıt
    Asajjsjajsnajsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.