Çalıştığım yerde bir kızı platonik olarak seviyordum.Kıza korktuğum için açılamamıştım.Arkadaşım önce davranıp açılmış ve pazar günü nişanlanıyorlar.Kız da beni nişanına davet etti ve şu an içim kan ağlıyor ama kıza renk vermiyorum. Sizce ne yapmalıyım gururumu ayaklar altına serip nişanına gitmeli miyim yoksa bir bahaneyle nişanına gitmesem mi?
Basak alak kızı dicem ama gercekten zor bi durum.Allah yardımcın olsun bence gitmelisin gitmessen sorarlar fln.
Nişana gidersen kötü ruh haline girebilirsin,olaylar iyice kötüye sarar..
Nişan gününden 1 gün önce ara ve tebrik et bir bahane uydurarak gelemeyeceğini söyle..
Bunları yapman senin için en doğru olandır.
malesef onlara mutluluklar dilemekten başka yapabileceğin birşey yok senin adına üzgünüm çok iyi anlıyorum seni.
Haklısın ne olursa olsun nişanına ve düğününe gideceğimi zannetmiyorum.
Geçti Bor'un pazarı...
Gitmezsin olur biter, hayat devam ediyor.
Kardeşce söyle sözünü.
Allah sabır versin zor bir durum, ama sende de suç var arkadaşım hiç alınma,gücenme...
sonuçta tanıştıktan 2 gün sonra nişanlanmıyorlarya...
Sen onlar tanışırken neredeydin? Neden fark etmedin? Yada neden müdahale etmedin?
Nişana da gidin düğüne de.. Nişan ve düğün ortamları yeni kız bulmak için uygundur. Çivi çiviyi söker malumunuz , bu ortamlardan yeni bir çivi düşebilir.
Kabullen ya da dua et nişanda bir vukuat çıksın. : )
Kabullenmen faydalı olacaktır hocam.
kalp kırılsa da sever-ferhat göçer
bu klibi izle.
kardeşim geçmiş olsun ya dalga geçmek için söylemiyorum ama işte böyle durumlardan da bizim ibret almamız lazım açılma konularında işi çabuk tutmamamız durumunda böyle durumlar malesef ki yaşanabiliyor e keşke arkadaş ortamında söyleseydin de arkadaşın asılmasaydı bari kıza
bu işler beklemeye gelmez yanlış yapmışsın öyle hissettiğin zaman gidip konuşmalıydın bence şimdi ise vazgeçmekten başka çaren yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme