Şimdi Ara

Sevdiğim kızın doğum günü yaklaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 6 yıldır aynı kıza aşıgım ve 8 ocakda doğum günü var ona sevdiğimi söyliyeceğim kızla aram cok iyi sürekli konuşuruz oda benim onu sevdiğimi biliyor doğum gününde ona bir kolye alıp sevdiğimi söyliyeceğim aklınızda daha güzel bir fikir varsa söyleyebilirmisiniz

• bir 6 yıl daha bekle bence
  • seni sevdiğini biliyosa , tekrar niye sevdiğini söylicen , madem kolye alıp bişeyler söylemek istion , teklif falan et bari
  • 6 yıldır bekledin yani kız seni iyi sömürmüş anlaşılan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A7X3DAYS

seni sevdiğini biliyosa , tekrar niye sevdiğini söylicen , madem kolye alıp bişeyler söylemek istion , teklif falan et bari

Edicem Zaten Hocam Kolyeyi Taktıktan sonra Kulağına Fısıldıyacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

6 yıldır bekledin yani kız seni iyi sömürmüş anlaşılan.

Yok hocam ben 6 yıldır seviyorum dedim kızla cıkmıyoruz arkadasız beni nasıl sömüre bilir
  • birader bak 6 yıldır sevmişsin peşinden koşmuşsun;
    ona söyleyeceksin, reddedilme ihtimalinde var buna hazırlıklı ol. kabul ederse yada karşılık verirse herneyse işte ne ala ne güzel 6 yıl boşuna beklememiş olursun.
    ama olumsuz bişey olursa o geçen 6 yılın her gününe küfür edeceksin; kendine salak diyeceksin.
    hazırlıklı ol üzülme
    yak bi sigara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Bugün Benim Doğum Günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia25

quote:

Yok hocam ben 6 yıldır seviyorum dedim kızla cıkmıyoruz arkadasız beni nasıl sömüre bilir

bişey soracam 6 yıldır sen buna hediyeler alıyormusun öyle özel bişeyler ısmarlıyor musun?
  • quote:

quote:

sevdiğini bildiği halde arkadaşlık yapıyosa , istediği gibi kullanırda, onu kıramıyorsun çünkü

Evet biliyorum moralin yerle bir oldu , salla kolyeyi falan , hediye alma 6 yıl olduysada o kızı unut
  • quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

bişey soracam 6 yıldır sen buna hediyeler alıyormusun öyle özel bişeyler ısmarlıyor musun?

Hayır hocam Bildiğin Arkadaş Gibiyiz İşte Öyle Bir Özel Hediye yok zaten son 1 ay içersinde böyle ciddileştim hani sevdiğimi belli edecek mesajlar attım oda terslemedi beni ama yinede çok korkuyorum gerçekten aşık oldum ben bu kıza :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır hocam Bildiğin Arkadaş Gibiyiz İşte Öyle Bir Özel Hediye yok zaten son 1 ay içersinde böyle ciddileştim hani sevdiğimi belli edecek mesajlar attım oda terslemedi beni ama yinede çok korkuyorum gerçekten aşık oldum ben bu kıza :(

senin ondan hoşlandığını 1 aydır biliyorsa tamam yoksa 6 yıl ne bileyim yan cebimde dursun diye yerler adamı.

neyse madem öyle hediyeyi özel olarak ver sonra açıl kabul edecektir.Güzel bir kolye olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tutunamadi

birader bak 6 yıldır sevmişsin peşinden koşmuşsun;
    ona söyleyeceksin, reddedilme ihtimalinde var buna hazırlıklı ol. kabul ederse yada karşılık verirse herneyse işte ne ala ne güzel 6 yıl boşuna beklememiş olursun.
    ama olumsuz bişey olursa o geçen 6 yılın her gününe küfür edeceksin; kendine salak diyeceksin.
    hazırlıklı ol üzülme
    yak bi sigara

Çok Doğru Dedin kardeş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

senin ondan hoşlandığını 1 aydır biliyorsa tamam yoksa 6 yıl ne bileyim yan cebimde dursun diye yerler adamı.

neyse madem öyle hediyeyi özel olarak ver sonra açıl kabul edecektir.Güzel bir kolye olabilir.

Tmm Saolun Hocam İnş. 8 Ocak da Kabul Edip Etmediğine Dahil Konu Açıcam

• oha
  • Seviyosan git konuş bence
  • Kulağına fısıldama, kolyeyi takınca gözlerinin içine bakarak söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3uR

Kulağına fısıldama, kolyeyi takınca gözlerinin içine bakarak söyle.

Haklısın hoca öyle yapıcam
  • sonucu buraya yaz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: urqun

sonucu buraya yaz ama

Tmm 8 ocakda Yazıcam hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.