Şimdi Ara

Sevdiğin işi seç mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes sevdiğin işi seç diyor. Ben sadece yeşil dolarları ve euro'yu seviyorum, yani bunun üzerine bir kariyer inşa etsek başarısız mı olacağız. Bir işte başarılı olmak için sevmek gerekmiyor bence. Patron zengin etmeyi romantize etmeye gerek yok.

Yorumlarınız?

• Sonuçta hayatının önemli bir kısmını onu yaparak geçireceksin, sevmek olmasa bile imkan varsa çekilebilir bir şey seçmek lazım bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşi sevmek bireysel olarak yapınca iyi bir şey aslında , ben yemek yapmayı seviyorum çiğköfte içli köfte mevlüt pilavı vb ( kız değilim ) ama bunları otelde aşçı olarak veya lokantada aşçı olarak yapsam büyük ihtimal mesleğimden soğurdum aynı şey aslında yazılımcılar içinde geçerli kod yazmayı seviyorsunuz aklınızda yeni yeni fikirler programlar üretiyorsunuz ama diğer olasılıkları düşünmeden full pembe dünyada sadece işinize odaklanırsanız diğer etmenler işinizi bozar amirin olunca şu kod şu zamana kadar bitecek seri olun hadi sallanmayın tarzı konuşabilir yani bir işe girince saf olarak sadece o işi yapmayacaksınız başka şeylerede odaklanmanız gerekecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilgi duymadığın alanlarda disiplin göstermek ve özveri ile çalışmak mental int*har. kısa dönemlik (sınav senesi gibi) süreçler için çok önemli değil ama hayatın boyunca yapacağın işe karşı bir ilgin yoksa zamanla özveri de yetmeyecektir. zira adı üstünde öz veri, kendinden veriyorsun. bir yerden sonra tükeneceksin. e disiplin, kararlılık ve azimle çalışamadığın bir işten nasıl para kazanacaksın.

aşkla koşan yorulmaz...

• Hiç bir iş sevilmez bence meslekten bağımsız hiç bir iş yapmayıp çok daha fazla para kazanan asalak dolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Programcı gerek kalmadı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.